Mecool M8S Pro W i drugi TV Box uređaji po sniženim cijenama na Geekbuyingu

Fotografija članka: Mecool M8S Pro W i drugi TV Box uređaji po sniženim cijenama na Geekbuyingu

Android TV Box uređaji su u posljednje vrijeme postali vrlo popularni. Kako i ne bi kada za malo novca nude velike mogućnosti. Takav je i novi Mecool M8S Pro W, ali i drugi slični uređaji koje smo pronašli na Geekbuyingu.

Oglas

Na posebno pripremljenoj promotivnoj stranici naglasak je na vrlo zanimljivom Mecool M8S Pro W modelu koji će u trenu vaš običan TV prijemnik pretvoriti u pametni televizor na kojem možete surfati po Internetu, gledati online filmove, družiti se na društvenim mrežama ili igrati video igre. Pronaći ćete ga na samom vrhu , a cijena je dodatno snižena uz kuponski kod.

Spomenimo kako radi na popularnom Amlogicovom S905W procesoru, uz 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koju možete proširiti preko microSD ulaza do 32 GB. Zgodno je spomenuti i kako podržava 4K, H.265 HEVC i OTA nadogradnju operativnog sustava (Android 7.1 Nougat).

Na istoj promotivnoj stranici pronaći ćete pregršt drugih odličnih uređaja po sniženim cijenama. Jedan od njih je i originalni Xiaomi 4K Mi Box. Odmah malo ispod ćete pronaći široku paletu Mecool TV Box uređaja, različitih modela i mogućnosti, svakako provjerite što je sve u ponudi.

Sve ih možete po sniženim cijenama pronaći na istoj promo stranici .

Slijedeća kategorija se odnosi na skladišta u Europi, a gdje možete također kupiti brojne Android TV Box uređaje. Radi se o skladištima u Španjolskoj, Njemačkoj i Italiji, a gdje ćete uz TV Box uređaje pronaći i moćna Min PC računala.

Slijedeća kategorija nam se posebno sviđa, jer su to dodaci koje bi svatko trebao imati. Nazvali su je “Top 6 Air Mouse”, a radi se o bežičnim dodacima, kombinaciji tipkovnice, miša i daljinskog upravljača, a koji će vam uvelike olakšati korištenje vaših TV Box uređaja. Spomenut ćemo samo kako i sami koristimo ovaj izdvojeni – sjajan, vrlo praktičan i ekstremno jeftin dodatak.

Posljednja kategorija je “Flash Deals”, a u njoj ćete pronaći nekoliko vrlo zanimljivih Android TV Box i mini PC uređaja kojima je snižena cijena, ali su količine ograničene. Ono što primjećujemo kako je ponuda vrlo šarolika, svakako je pogledajte.

Sve ovo što smo spomenuli možete provjeriti i sami na istoj . Ponuda je bogata, ima za svakoga ponešto.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.