McDonalds Happy Studio interaktivne digitalne knjige za djecu

Fotografija članka: McDonalds Happy Studio interaktivne digitalne knjige za djecu

McDonald’s Hrvatska pridružio se nizu europskih zemalja u najvećem projektu  distribucije interaktivnih digitalnih knjiga McDonalds Happy Studio koje će biti dostupne djeci putem McDonaldsove edukativno-zabavne internetske stranice.

Oglas

Počevši od ovog ljeta, McDonald’s će, kroz partnerstvo s nagrađivanim svjetskim izdavačem Dorling Kindersleyem (DK) predstaviti  12 edukativnih knjiga koje će se besplatno moći preuzeti s Happy Studio stranice. Tijekom svake Happy Meal promocije McDonald’s će učiniti dostupnim nove knjige, a na McDonalds Happy Studio stranici trenutno su dostupne prve dvije digitalne knjige – ‘Najbolji svjetski gradovi’ i ‘Čuda prirode’,  koje spajaju nevjerojatne informacije te čarobne ilustracije i dizajn.

Interaktivne digitalne knjige dostupne su putem aplikacije McDonalds Happy Studio i internetskog preglednika na vašem računalu ili putem potpuno besplatnih iOS ili Android aplikacija. Happy Studio je osmišljen u McDonald’su kao online svijet, u kojem su zabava i edukativne igre integrirane na način da usmjeravaju iskustva i aktivnosti koje potiču obiteljsko druženje, dijeljenje i nagrađivanje.

Više informacija o kampanji Happy Readers, stranici McDonalds Happy Studio te dostupnim knjigama možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.