McAfee Labs Threats Report za kolovoz August 2015 (Intel Security)

Fotografija članka: McAfee Labs Threats Report za kolovoz August 2015 (Intel Security)

Intel je još 2010. godine odlučio kupiti McAfee. Od tada su na malo drugačiji način počeli gledati i pratiti IT sigurnosni aspekt, što možete i sami pratiti u novom McAfee Labs Threats Reportu 2015.

Oglas

Novi sigurnosni odjel koji su osnovali, Intel Security, redovito donosi svoje viđenje sigurnosnih prijetnji koje prate u svom izvješću. U posljednjih pet godina redovito prate sigurnosne prijetnje diljem svijeta, a pretočili su ih u izvješće pod nazivom McAfee Labs Threats Report: August 2015.

U ovom detaljnom izvješću koje ćete moći pročitati u nastavu usporedili su ono što se trenutno događa s onim što se može dogoditi, odnosno što se događalo u posljednjih pet godina. Posebno je zanimljivo njihovo viđenje koliko IT (ne)sigurnost utječe na ekonomiju pojedinih tvrtki odnosno država.

U izvješću su i opisane mnoge tehnike koje koriste “cyber napadači” kako bi iskoristili ukradene podatke iz jedne računalne mreže u drugu. Pregršt podataka možete pronaći u , pročitajte ga i naučite nešto više…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.