Maze Blade za manje od 130$, pogledajte unboxing video

Fotografija članka: Maze Blade za manje od 130$, pogledajte unboxing video

Jedan od novih igrača na vrlo konkurentnom kineskom smartfon tržištu je i Maze.

Oglas

Ova je kompanija uspjela privući mnogo pažnje na sebe sa svojim nadolazećim pametnim telefonom bez rubova oko ekrana naziva Maze Alpha o kojem više možete saznati . Iako Maze Alpha tek treba biti predstavljena, njihov drugi smartfon naziva Maze Blade je već dostupan za kupnju po cijeni od 129.99 USD.

Kompanija Maze je za Blade model objavila i unboxing video na kojem se može vidjeti 5.5-inčni uređaj smješten u crnoj kutiji, kao i standardni dodatci sa kojima dolazi, poput USB kabla, punjača, iglice za SIM ladicu te nešto papirologije. Kako sve to izgleda možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Inače, što se hardverskih specifikacija tiče Maze Blade donosi 5.5-inčni ekran FHD rezolucije, 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Tu je i 13 MP stražnja, kao i 8 MP prednja selfie kamera. Maze Blade radi na MediaTek-ovom osmojezgrenom MT6753 procesoru radnog takta 1.3 GHz, a za autonomiju brine baterija kapaciteta 3.000 mAh. Uređaj se u svom radu oslanja na Android 6.0 Marshmallow operativni sustav, a ponuđen je u crnoj, zlatnoj i srebrnoj boji.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.