Maze Blade je budget killer koji izgleda stvarno privlačno

Fotografija članka: Maze Blade je budget killer koji izgleda stvarno privlačno

Već smo vam u par navrata pisali o novoj kineskoj kompaniji Maze koja se pojavila na vrlo konkurentnoj smartfon sceni sa dva vrlo zanimljiva uređaja.

Oglas

Jedan od kompanijinih prvih pametnih telefona je . Ovaj smartfon svojim dizajnom koji uključuje izostanak rubova sa tri strane okvira konkurira uređajima kao što su Sharp Aquos i popularni Xiaomi Mi Mix. Drugi je uređaj Maze Blade koji je nazvan i „Buget Killer-om“, jer za povoljnu cijenu nudi odlične specifikacije.

Kako bi se uvjerili u odličan dizajn novog Maze Blade modela kompanija je objavila njegove prave fotografije za koje možemo reći da izgledaju zaista odlično. Iako cijenom ne spada u high-end klasu, Maze Blade izgleda mnogo skuplje i luksuznije i to zahvaljujući elementima posuđenima od Sony-jeve OmniBalance dizajnerske filozofije, a dio dizajna podsjeća na iPhone 5 i 5S modele. Metalni okvir savršena je spojnica prednjeg i stražnjeg staklenog panela ovog uređaja zbog kojih ovaj pametni telefon zaista djeluje kao neki high-end uređaj.

Po pitanju specifikacija za manje od 140 USD nudi 5.5-inčni ekran FHD rezolucije, senzor otiska prsta, MediaTek –ov MTK6753 procesor uparen sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije te bateriju kapaciteta 3.000 mAh. Za fotkanje je zadužen 13 MP stražnji senzor kamere, za koji kompanija tvrdi kako daje odlične fotografije. Sve u svemu zvuči kao prilično dobar omjer uloženog i dobivenog.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.