Maze Alpha na slikama: Xiaomi Mi Mix dobiva ozbiljnu konkurenciju

Fotografija članka: Maze Alpha na slikama: Xiaomi Mi Mix dobiva ozbiljnu konkurenciju

Kineski Xiaomi je ime koje već svi dobro znamo, no na konkurentnom tržištu pametnih telefona pojavio se novi igrač koji misli ozbiljno ući u igru.

Oglas

Riječ je o kompaniji Maze koja priprema svoj prvi pametni telefon. Xiaomi već neko vrijeme radi na nasljedniku popularnog Mi Mix modela, no na sceni se kao što možete vidjeti pojavljuje sve više kompanija koje ovoj poznatoj kineskoj kompaniji neće olakšati „penjanje“ po ljestvici top smartfon proizvođača u svijetu. Tako će kompanija Xiaomi zasigurno teško postići isti uspjeh koji je postigla sa Mi Mix modelom.

Čini se kako je kompanija Maze kao novopridošlica na ovom turbulentnom tržištu prilično dobro odradila domaću zadaću – ako je suditi po slikama koje su se pojavile na Internetu, a koje prikazuju Maze Alpha u svom prvom izdanju.

Ne može se vidjeti postoji li fizička Home tipka na ovom uređaju i kolika je točno debljina donjeg okvira, no usprkos tome možemo reći kako ovaj pametni telefon izgleda prilično dobro, a ni specifikacije koje dolaze s njim u kompletu nisu loše. Tako se šuška da će Alpha Maze imati 6-inčni ekran 1080p rezolucije kojega će od ogrebotina čuvati Gorilla Glass 4 zaštita. Ispod poklopca će se naći za sada nespecificirani osmojezgreni procesor uparen sa 4 ili 6 GB RAM-a te sa 64 ili 128 GB interne memorije (ovisno o varijanti).

I za kraj se spominju neizostavna dvostruka stražnja kamera te velika baterija kapaciteta 4.000 mAh. Zvuči prilično dobro, zar ne?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.