Maze Alpha će imati 6 inčni ekran bez rubova kao Xiaomi Mi Mix?

Fotografija članka: Maze Alpha će imati 6 inčni ekran bez rubova kao Xiaomi Mi Mix?

Maze je nova kineska tehnološka kompanija koja ja najavila izlazak svog novog Maze Alpha pametnog telefona za koji tvrde kako će biti – impresivan.

Oglas

Novi bi Maze Alpha trebao imati veliki 6 inčni ekran bez rubova, tako da će najvjerojatnije najviše konkurirati novom pametnom telefonu. Ono što se na slici ne vidi je donji dio smartfona tako da ne možemo reći hoće li se ekran protezati do dna. Ako nas pitate, ne vjerujemo.

Ono što se na slici vidi to je ekran koji se proteže do samih ruboba. Isto tako, ističe se i dvostruka stražnja kamera koja bi mogla biti prednost novog Maze Alpha smartfona. Za sada se više ništa ne zna o novom smartfonu, samo kako će se pojaviti vrlo skoro.

Konkurentski Xiaomi Mi Mix je jako dobro prodaje širom svijeta jer je poseban, drugačiji, ali nije jeftin nego mu je cijena “elitna”, a prva je serija rasprodana u nekoliko sekundi. Što će se događati s ovim konkurentom teško je reći. Sve ovisi o samoj kompaniji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.