MAXtv od sada i u HD rezoluciji

Fotografija članka: MAXtv od sada i u HD rezoluciji

Među MAXtv korisnicima, na temelju tehničkih parametara i geografskog rasporeda, odabrani su pilot-korisnici koji imaju mogućnost gledanja televizijskih programa i filmova u HD rezoluciji, što osigurava neusporedivo kvalitetniju sliku od standardne.
Korisnici koji sudjeluju u testnoj fazi pružanja HD usluge putem MAXtv-a svoje će komentare i informacije o doživljaju MAXtv HD paketa podijeliti s T-Comom, a na osnovi dobivenih mišljenja kompanija će oblikovati uslugu na najbolji mogući način prije no što je ponudi komercijalno na tržištu.
Komercijalna ponuda MAXtv HD paketa očekuje se početkom svibnja i neće se dodatno naplaćivati postojećim i novim korisnicima MAXtv-a koji imaju tehničke uvjete za korištenje usluge.

U MAXtv HD paketu korisnici će u HD rezoluciji moći gledati pet televizijskih programa: četiri programa engleskoga govornog područja – National Geographic Channel HD, koji je specijaliziran za dokumentarne filmove i serije, Voom HD s raznolikim sadržajima, od filmova i serija do sporta i animiranih filmova, lifestyle program Luxe TV HD i glazbeni program Melody Zen HD, specijaliziran za ambijentalnu i new age glazbu te njemački Anixe.
Osim toga, MAXtv će HD korisnicima nuditi u MAXtv Videoteci filmske naslove kao što su „Aleksandar Veliki“, „Djevojka od milijun dolara“, „Gospodin i gospođa Smith“, „Apocalypto“, „Arthur u zemlji Minimoya“ i drugi u HD rezoluciji, a ponuda HD sadržaja kontinuirano će se proširivati i nadopunjavati s novim HD sadržajima.
Uoči početka Europskog nogometnog prvenstva 2008 MAXtv korisnici moći će uživati u programu Eurosport HD, a samo Prvenstvo bit će dostupno u HD formatu na zasebnom HRT kanalu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.