MAXadsl 2x brži, Ultra MAX od 50Mbit/s, novost je Poslovni ADSL s većim brzinama uploada

Fotografija članka: MAXadsl 2x brži, Ultra MAX od 50Mbit/s, novost je Poslovni ADSL s većim brzinama uploada

Hrvatski Telekom je najavio nekoliko novih i zanimljivih paketa koji će se svidjeti korisnicima. Uglavnom se radi o većim brzinama surfanja webom, ali i uploada za poslovnjake.

Oglas

Privatnim korisnicima MAXadsla brzina pristupa od 5 do 10Mbit/s odsad je dostupna za dodatnih 30 kuna mjesečno, a svi postojeći i novi korisnici MAXadsla, MAX2 Internet i MAX3 paketa koji zatraže tu brzinu pristupa, prva dva mjeseca surfaju bez ikakve dodatne naknade. Korisnik brzinu Interneta može bilo kada prilagoditi svojim potrebama, odnosno prebaciti se na osnovnu brzinu od 2 do 4Mbit/s ili za ukupno dodatnih 103 kn mjesečno, ubrzati na od 14 do 20Mbit/s. Ponuda nije uvjetovana dodatnim ugovornim obvezama.

„Sadržaj dostupan na internetu je multimedijalno sve bogatiji, broj uređaja kojima se spajamo enormno raste, a pristupom putem fiksne linije istovremeno se koriste svi članovi obitelji ili poslovnog tima. HT svima omogućuje stabilan i brz pristup internetu a prateći tržišne i inovacijske trendove uvijek u svojim ponudama nastoji korisnicima odgovoriti na njihove potrebe“, rekao je Richard John Brešković, direktor Odjela za upravljanje ponudom fiksnih korisnika Poslovne jedinice za privatne korisnike.

HT je svoju ponudu pristupa internetu proširio i s Poslovnim MAXadslom. Poslovni korisnici imaju potrebu za većom brzinom u uploadu koja je pogotovo važna kod slanja poslovnih mailova s prilozima, kao i drugih dokumenata. Poslovni ADSL s brzinom od 5 do 10Mbit/s u downloadu i do 1Mbit/s u uploadu dostupan je za dodatnih 45 kuna mjesečno, a svi postojeći i novi korisnici Poslovnog  MAXadsla ili  MAX2 Biz paketa prva dva mjeseca surfaju bez ikakve dodatne naknade.

“Poslovni svijet  današnjice je vrlo dinamičan, a brzina i pouzdanost imperativi su uspjeha. Budućnost poslovnih korisnika usmjerena je sve više prema Cloud rješenjima čiji temelj predstavlja dvosmjerna komunikacija. Upravo zato HT poslovnim korisnicima predstavlja Poslovni ADSL”, istaknula je Antonija Gulam, direktorica Odjela za upravljanje ponudom i cijenama malih i srednje velikih poduzeća Poslovne jedinice za poslovne korisnike.

HT MAXadsl novi paketi surfanje do 50Mbps 02

Istodobno s novom MAXadsl ponudom, HT je svojim korisnicima ponudio i pakete usluga putem optike. Novi Ultra MAX paketi za privatne korisnike i Poslovni Ultra MAX paketi za poslovne korisnike donose nevjerojatne brzine interneta od 50Mbit/s te tako sadržaje s interneta čini dostupne u trenu. Ultra MAX paketi omogućuju potpuno novo iskustvo korištenja Interneta uz garantirane brzine prijenosa od 50 Mbit/s u downloadu i 15 Mbit/s u uploadu; 30 Mbit/s u downloadu i 10Mbit/s u uploadu te 20 Mbit/s u downloadu i 5Mbit/s u uploadu. Prva tri mjeseca korištenja Ultra MAX  i Poslovni Ultra MAX paketi, dostupni su po cijeni postojećih MAX2 i MAX3, odnosno MAX2 Biz paketa.

HT je svoju optičku mrežu izgradio u 15 hrvatskih gradova: Bjelovar, Slavonski Brod, Dubrovnik, Zagreb, Pula, Karlovac, Koprivnica, Čakovec, Osijek, Rijeka, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Zadar. Također, uz pomoć i podršku lokalne zajednice, optika je dostupna i u manjim mjestima: Bukovje Bistransko, Donja Bistra, Gornja Bistra, Jablanovec, Novaki Bistranski, Oborovo Bistransko, Poljanica Bistranska.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.