MasterCard i eNett International sklopile strateško partnerstvo, uvode inovativna rješenja

Fotografija članka: MasterCard i eNett International sklopile strateško partnerstvo, uvode inovativna rješenja

Cilj ovog partnerstva je, kako saznajemo, uvođenje inovativnih rješenja za plaćanje u industriji turizma. Ekskluzivni ugovor između dvije kompanije će trajati pet godina.

Oglas

Kompanije MasterCard Worldwide i eNett International potpisale su ugovor o partnerstvu koji omogućuje primjenu inovativnih rješenja za plaćanje i poravnavanje računa u industriji turizma kroz korištenje virtualnih brojeva računa (eng. VAN – Virtual Account Number). Ovo partnerstvo ima za cilj omogućiti veliki broj transakcija na globalnoj razini tijekom petogodišnjeg perioda i postavljanje kompanije MasterCard za ekskluzivnog partnera u plaćanju za sve eNett VAN uplate koje se izvršavaju u Europi.

Kompanija eNett International predstavlja zajedničko ulaganje kompanije Travelport i pruža usluge specijaliziranih rješenja za plaćanje u industriji turizma na globalnoj razini. „eNet VAN usluga postaje sve prihvaćenija na europskom tržištu i ovo partnerstvo dalje potiče vjeru u ovaj proizvod kao rješenje za B2B plaćanja u industriji turizma“, rekao je Anthoy Hynes, generalni direktor kompanije eNett International. „Oduševljeni smo što imamo podršku ove vodeće sile na području komercijalnih plaćanja“

Tim unutar kompanije MasterCard Europe zadužen za starteška partnerstva prepoznao je priliku u    platformi eNett VAN koja odgovara potrebama industrije turizma za bržim, sigurnijim metodama plaćanja koje istovremeno omogućavaju unaprijeđeno plaćanje i naplatu računa.

„Naše kompanije dobro su povezane“, rekao je Hany Fam, predsjednik Strateških saveza  u kompaniji MasterCard. „Inovacija potekla iz agilnosti i tehničkih mogućnosti eNett-a, kombinirana s MasterCard mrežom i funkcijama za omogućavanje plaćanja, osigurat će značajne pogodnosti za svjetsku industriju turizma. U vremenu kada postoji pritisak da se smanje troškovi i povećaju prihodi, nova i inovativna tehnologija plaćanja kao što je eNet VAN neće samo omogućiti zastupnicima da se fokusiraju na ostvarivanje profita umjesto na administraciju, nego će umanjiti rizik i pomoći tvrtkama da dobiju mnogo više od vrijednih podataka koje posjeduju“.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.