MarketBridge i SPSS poboljšavaju marketing i prodaju

Racunalo.com foto

MarketBridge, koji za klijente s popisa Fortune 500 projektira i izrađuje integrirane programe za višekanalski marketing i prodaju te njima upravlja, u partnerstvo donosi svoja stručna znanja s područja optimizacije marketinga i prodaje te jamstvo pravilne prilagodbe i instalacije svojih rješenja u okviru naprednih aplikacija za marketinšku analizu u računalnim sustavima klijenata. SPSS, dobavljač softverskih alata i rješenja za analitiku planiranja, koji obuhvaćaju dubinsku analizu podataka, dubinsku analizu teksta, dubinsko pretraživanje Interneta, upravljanje povratnim informacijama od korporacija (istraživanja) i statističku analizu, pružit će platformu potrebnu za korištenje složenog višekanalskog marketinškog modela.
Poticaj za partnerstvo bio je razvoj zajedničkih rješenja osmišljenih radi rješavanja nekoliko marketinških i prodajnih problema, uključujući optimizaciju marketinške mješavine, poboljšanje performansi u B2B kanalu te iskorištavanje “pasivnih” tehnika za istraživanje tržišta radi procjene utjecaja marketinških aktivnosti na promjenu stavova.


“Zadnjih se petnaest godina MarketBridge sve više usredotočuje na korištenje analitike da bi se klijentima omogućio što bolji povrat ulaganja u marketing”, izjavio je Andy Hasselwander, potpredsjednik odjela za znanost o marketingu. “SPSS-ov sveobuhvatan, snažan i za korištenje jednostavan paket rješenja za analitiku planiranja prirodno se uklapa u naše interne projekte i u implementacije u radnim okruženjima naših klijenata.”


Patrick McCue, SPSS-ov potpredsjednik zadužen za globalna partnerstva, dodao je: “MarketBridge našim klijentima donosi stručna znanja s područja marketinga i prodaje koja će im omogućiti da uz primijenjena SPSS-ova rješenja dostignu nove razine performansi. Ugradnjom SPSS-ove tehnologije u MarketBridgeove programe na načelu plaćanja prema performansama MarketBridgeu se omogućuje da u potpunosti iskoristi snagu analitike planiranja i ostvari vrhunske performanse.”
Klijenti se već sada mogu uvjeriti u prednosti partnerstva MarketBridgea i SPSS-a. Jedna od najvećih softverski tvrtki na svijetu smanjila je svoje troškove procjene potencijalnih klijenata za više od 50% povezivanjem MarketBridgeovih poslovnih procesa i analitičkih savjeta te SPSS-ova paketa snažnih algoritama za istraživanje, vizualizaciju i modeliranje podataka.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.