Marihuana.hr – web stranica koja daje zanimljive odgovore

Fotografija članka: Marihuana.hr – web stranica koja daje zanimljive odgovore

Svi ste vjerojatno čuli za marihuanu. Prva asocijacija vam je vjerojatno – droga. No, web stranica Marihuana.hr će vam otkriti neke odgovore koje možda i niste znali.

Oglas

Na ovim stranicama bi trebali pronaći neke osnovne informacije o marihuani i konoplji. Radi se o biljci koja je korištena još prije 10.000 godina. Došla je iz Kine, a korištena je kao kao sredstvo protiv malarije, reume i niza drugih zdravstvenih tegoba. U Europu je stigla prije 5 i pol tisuća godina.

Portal Marihuana.hr dat će vam osnovne informacije o povijesti konoplje, osnovne informacije koje biste trebali znati o konoplji i marihuani, kao i nove vijesti koje su vezane uz ovu temu. Isto tako, pronaći ćete i podatke o THC-u (tetrahidrokanabinol), glavnoj psihoaktivnoj tvari koja se nalazi u pronađena u biljci “Cannabis”, a novije i u nekim drugim biljkama. Nije loše ovo znati.

Ono što nam se posebno svidjelo su i pravne regulative, odnosno što kaže hrvatsko zakonodavstvo o ovoj temi. Tako ćete na stranicama pronaći podatke i što o ovoj temi kaže Kazneni zakon, Zakon o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, te Pravilnik o uvjetima za uzgoj konoplje, načinu prijave uzgoja maka te uvjetima za posjedovanje opojnih droga u veterinarstvu. Vrlo korisne informacije.

Stranice su dizajnerski vrlo jednostavne i lako pregledne. Ako vas zanima ova tema, a mislimo kako bi trebali znati informaciju više i razbiti neke predrasude koje vjerojatno imate o marihuani, konoplji i njihovoj ulozi u ljudskom životu, svakako posjetite .

Marihuana.hr - web stranica koja daje zanimljive odgovore

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.