MAPS.ME – isprobali smo besplatnu navigaciju za Android, radi bez 3G veze

Fotografija članka: MAPS.ME – isprobali smo besplatnu navigaciju za Android, radi bez 3G veze

Upravo smo downloadali i isprobali novu aplikaciju za navigaciju MAPS.ME. Preporučujemo da napravite isto jer se radi o jednoj od najboljih navigacijskih aplikacija za Android.

Oglas

Donedavno je MAPS.ME aplikacija bila naplatna u svojoj punoj inačici, a sada je besplatna. Do kada će tako biti ne znamo, ali svakako iskoristite ovu priliku i skinite je besplatno. Sama instalacija je velika oko 40-ak MB, a dodatno morate skinuti željene mape. Primjerice, mapa za Hrvatsku je 38 MB, s routingom je 51 MB, za Sloveniju 21 MB / 27 MB, Srbiju 26 MB / 37 MB, za BiH je 53 MB / 60 MB, Makedoniju 11 MB / 15 MB, te Crnu Goru 6 MB / 7 MB. Naravno, vi možete odabrati kartu koju želite, dostupne su za cijeli svijet.

Aplikacija je do sada skinuta više od 7 milijuna puta diljem svijeta, a proglašena je i najboljom navigacijskom aplikacijom u više od 100 zemalja. Optimizirana je za rad na pametnim telefonima. Osim navigacije, ima i takozvani “routing”, što znači da će vas voditi do određene specifične lokacije. Vrlo je detaljna i brza, radi na svim lokacijama i prilično je precizna, a pronaći će i dućane, benzinske postaje, ljekarne, bankomate…

Još jedan poticaj za skidanje je i podatak kako je MAPS.ME aplikacija uvrštena među najbolje aplikacije na Google Playu u 2014. godini. Zanimljiva je i zbog toga što vam ne treba internetska veza ili podatkovni promet, nego koristi samo satelite. Ko što smo već spomenuli, ne znamo do kada će biti besplatna, zato je odmah skinite.

Nemamo vam tu što puno više objašnjavati – navigacija je navigacija, znate kako se koristi. Direktan link za skidanje MAPS.ME navigacije na Google Playu je . Što čekate, besplatna je i odlična!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.