Makromikro grupa ima novi redizajnirani MMG webshop

Fotografija članka: Makromikro grupa ima novi redizajnirani MMG webshop

Kako kažu, na MMG webshopu ćete pronaći više od 10.000 proizvoda u segementu računala, potrošačke elektronike, uredskog i potrošnog materijala. U tijeku je i nagradni natječaj na Facebooku.

Oglas

MMG webshop namijenjen je maloprodajnim i veleprodajnim kupcima i uključuje više od 10.000 proizvoda iz raznih kategorija, poput računala i računalnih komponenti, potrošačke elektronike, potrošnog materijala za pisače, uredskog materijala i papirne konfekcije. U želji da kupcima konstantno ponudi nove i atraktivne proizvode Makromikro grupa je nedavno svoj asortiman proširila posebno atraktivnim proizvodima kao što su dronovi, roboti-igračke, alarmni sustavi.

Zahvaljujući najmodernijoj platformi na kojoj je temeljen, novi će webshop omogućiti kupcima da jednostavno i brzo dođu do informacija o željenim proizvodima i obave kupnju, a pritom će im na raspolaganju biti napredna korisnička podrška što uključuje i live chat, komunikaciju uživo u realnom vremenu.

Dizajn nove web stranice posebno je prilagođen prikazu na pametnim telefonima i tablet računalima, a  sve posjetitelje i potencijalne kupce očekuju brojne pogodnosti, stalne promocije i akcije, a u vrlo skoroj budućnosti i mogućnosti grupne kupovine, te posebne nagrade za vjernost u obliku bonova i kupona.

Nezaobilazan dio nove web stranice je i tehnološki blog na kojem će posjetitelji moći pročitati razne zanimljivosti iz IT svijeta, te vidjeti najave i opise novih proizvoda.

Implementacijom najnaprednijeg sustava za plaćanje Corvus Pay omogućeno je pouzdano i  sigurno plaćanje kreditnim karticama, a kupci mogu svoje narudžbe platiti i putem internet bankarstva ili pak pouzećem po prispjeću pošiljke. Osigurana je brza i pouzdana dostava na području cijele Hrvatske.

Posebna pozornost poklonjena je iscrpnoj, preciznoj i atraktivnoj prezentaciji proizvoda. Za svaki proizvod dostupan je detaljan opis uz preciznu tehničku specifikaciju i odgovarajuću fotografiju, a u budućnosti će se prezentacija novih proizvoda vizualno poboljšati dodatnim fotografijama i informativnim video isječcima.

Prigodno, prilikom predstavljanja novog webshopa, Makromikro grupa osmislila je nagradni natječaj MMG Jurilica na svojoj Facebook stranici . Svi oni koji posjete Facebook stranicu Makromikro grupe moći će se putem interaktivne igre dobro zabaviti i pritom osvojiti iznimno vrijedne nagrade kao što su prijenosno računalo, višefunkcijski pisač, auto na daljinsko upravljanje.

MMG webshop i internet trgovina se nalazi na web adresi .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.