Makibes G05 moćni sportski pametni sat na Geekbuying webshopu

Fotografija članka: Makibes G05 moćni sportski pametni sat na Geekbuying webshopu

Ovih smo dana gotovo svakodnevno na Geekbuying webshopu gdje se stalno pojavljuju nove promotivne stranice. Pronašli smo još jednu pravu ljetnu s vrlo moćnim Makibes G05 pametnim satom, ali i još nekim pametim satovima i narukvicama.

Oglas

Makibes G05 je prvi pametni sat na svijetu koji radi na novom MediaTekovom MT2503 pametnom telefonu, a također ima i utor za nano SIM karticu, te podržava GPS. Nije teško zaključiti kako je namijenjen za sportaše i oni koji vole aktivni život, a pronašli smo ga po sniženoj cijeni na , uz kuponski kod koji će vam dodatno sniziti cijenu.

Već na prvi pogled je vidljivo kako je čvrst i robustan, te dolazi u crnoj i crvenoj inačici. Iako ima vlastitu nano SIM karticu, preko Bluetooth 4.0 veze možete ga vrlo jednostavno povezati s vašim pametnim telefonom (Android). Funkcijama upravljate preko velikog 1,3 inčnog okruglog ekrana rezolucije 240 x 240 točaka, a može se pohvaliti i jakom baterijom od 500 mAh koja će izdržati i do 120 sati na čekanju.

Uređaj ima 32 MB RAM-a i 64 MB interne memorije, a također podržava i memorijsko microSD proširenje do 32 GB, što će vam dobro doći za pohranjivanje vaših rezultata u kombinaciji s GPS pozicioniranjem. S donje je strane ugrađen precizan čitač otkucaja srca, a dobro će vam doći i ugrađeni barometar. Na raspolaganju su vam multi-sport mod u kojem možete bilježiti i pratiti rezultate za hodanje, trčanje i bicikliranje. Zabilježene odnosno postignute rezultate možete dijeliti i s prijateljima.

Osim ovih aktivnosti na Makibes G05 sportskom pametnom satu možete preuzimati telefonske pozive i poruke, slušati glazbu, te slati poruke. Tu su i alarm, kalkulator, kalendar, kao i mogućnost povezivanja s Facebookom, Twitterom ili WhatsAppom.

Vrlo zanimljivi Makibes G05 pametni sat nalazi se na , a na istoj ćete stranici pronaći i dodatni kuponski kod za popust.

Naravno, nije to sve. Na istoj promotivnoj stranici pronaći ćete još nekoliko zgodnih kategorija s pametnim satovima i narukvicama. Prva vam donosi besplatne kupone, količine su ograničene, ali koliko vidimo ima dovoljno primjeraka za sve narudžbe tako da imate vremena u miru sve pregledati.

Slijedeća kategorija donosi Android pametne satove, možemo je nazvati elitnom klasom jer se radi o zaista moćnim uređajima. I posljednja kategorija se odnosi na još neke uređaje koji spadaju u nosivu tehnologiju, dakle još pametnih satova i narukvica. Izbor je bogat i šarolik, ovo vrijedi poregledati.

Sve ovo se nalazi na istoj promotivnoj stranici na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.