MAINGEAR Pulse 14 – moderan gamerski prijenosnik s novim Intel Core Haswell procesorom

Fotografija članka: MAINGEAR Pulse 14 – moderan gamerski prijenosnik s novim Intel Core Haswell procesorom

Ovih su se dana masovno počeli pojavljivati prijenosnici s novim Intelovim Core Haswell procesorima. Posebno je to interesantno gamerskoj populaciji, kojima će se svidjeti novi MAINGEAR Pulse 14.

Oglas

Kao što i sami znate, ako vam za nešto treba jako računalo onda je to sigurno za video igre. Procesori rade bržie, grafičke kartice rade maksimalno, ventilatori se vrte kao ludi. I novi MAINGEAR Pulse 14 bi sa svojom hardverskom konfiguracijom trebao zadovoljiti većinu lubitelja video igara. Mže se pohvaliti Intel Core i7 procesorima iz 4. generacije (obitelj Haswell). Novi procesori su “blaži” prema bateriji, tako da ćete se i duže moži igrati.

Kako je u gamingu i zvuk važna karakteristika, u ovaj je ugrađen hvaljeni Creativeov Sound Blaster Studio i 2.1 zvučnici. U kombinaciji s SSD diskom u RAID-u do 2 GB ovo zvuči jako zanimljivo, da ne kažemo primamljivo. No, vjerojatno vas više zanima grafička kartica – za ovaj je model je rezervirana dedicirana Nvidijina GeForce GTX 760M grafička kartica s 2GB GDDR5 video memorije.

Ekran je 14 inčni i HD+ rezolucije od 1600×900, a ima od 8-16 GB DDR3 RAM memorije. Sve u svemu, kako smo već i spomenuli, zadovoljit će većinu gamera. I cijena je prilično solidna – osnovni je model 993 eura do top modela od 1.299 eura.

Detaljnije o MAINGEAR Pulse 14 gamerskom prijenosniku potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.