MAIDEA ServiceApp hrvatsko rješenje za postprodaju osvaja Europu

Fotografija članka: MAIDEA ServiceApp hrvatsko rješenje za postprodaju osvaja Europu

Nakon potpisivanja ugovora sa bivšim regionalnim menadžerom iz Oraclea, Torstijem Pullolom i radom na području Švicarske, Maidea dobiva upite iz ostalih zemalja zapadne Europe na kojima će nastaviti svoje poslovanje.

Oglas

Informatička tvrtka MAIDEA poznata po vodećem rješenju za postprodajne procese ServiceApp, osvaja europsko tržište. Tvrtka je u stopostotnom domaćem vlasništvu koja se bavi razvojem softverskih rješenja. Prepoznavši potrebu tržišta za upravljanjem postprodajnim i logističkim procesima kroz IT sustave, a čije funkcionalnosti u potpunosti ne mogu ispuniti dostupna CRM ili standardna ERP rješenja, razvojni tim tvrtke kreirao je rješenje MAIDEA ServiceApp koje će osigurati kvalitetan kontinuitet upravljanja postprodajnim procesima.

Tijekom više od četiri godine intenzivnog rada tvrtka je tržištu ponudila jedinstveni proizvod s kojim su konkurirali u regiji i na međunarodnim tržištima. Riječ je o cjelovitom programskom rješenju koje obuhvaća procese kao što su servis, reklamacije, zahtjevi za intervencijama na terenu i slično. Rješenje je modularno, skalabilno, lako primjenjivo u postojećim poslovnim sustavima, napravljeno korištenjem najmodernijih web tehnologija i osmišljeno u suradnji s vodećim svjetskim proizvođačima elektroničke opreme te u skladu s njihovim strogim smjernicama za upravljanje kvalitetom usluga postprodajnih procesa.

Upravljanje postprodajnim procesima podržano je kroz višestruke prodajne i servisne radne lokacije, uključivanje vanjskih suradnika i dionika sustava unutar procesa, diferenciranje procesa prema tipu i vrsti ulaznih podataka, upravljanje skladištima, kompletnu multi-brand podršku, korisnički centar, interne radne zadatke (ticketing) te rješavanje samih radnih naloga koje je potrebno izvršiti unutar zadanog procesa. Rješenje osigurava prilagođeno korisničko sučelje brendirano za krajnje korisnike, partnere, proizvođače ili pojedinačne lokacije te nudi i detaljan sustav izvještavanja i nadzora kako bi se u potpunosti uspostavila kontrola nad svakim dijelom postprodajnog procesa. Iako je rješenje primjenjivo na većinu industrija i djelatnosti trenutno su korisnici ServiceAppa ovlašteni servisni centri, telekom operatori, zaštitarske kompanije te kompanije primarno orijentirane na pružanje usluga putem terenskih timova.

Kao tehnološki napredna tvrtka kontinuirano razvijamo nove proizvode te nam je cilj postati prvi izbor za integraciju ICT rješenja pružanjem vrhunskih usluga integracije, koordinacije i razvoja sa naglaskom na zadovoljstvo korisnika i odabir optimalnih tehnologija prilagođenih pojedinom korisniku. Uložili smo izniman trud i investicijska sredstva te stvorili rješenje koje će ispuniti tržišne praznine. Samo smo u proteklih 5 godina kroz ServiceApp sustav obradili više od 2 milijuna kompletnih postprodajnih procesa unutar regije. Rastemo u svim segmentima našeg poslovanja i to nas svakako motivira da nastavimo sa razvojem vlastitih rješenja i predviđenom strategijom.
– Matija Matijevac, direktor Maidea d.o.o.

Tvrtka Maidea trenutno zapošljava 10 stručnjaka, a u procesu je zapošljavanja novih čime će osigurati strateški razvoj na inozemnim tržištima. Svi zaposlenici certificirani su profesionalci sa višegodišnjim iskustvom u telekom industriji, sigurnosti, javnim tvrtkama i velikim poslovnim sustavima. Kako bi osigurali suvremeno upravljanje IT uslugama tvrtka temelji svoje poslovanje na projektno orijentiranoj metodologiji koristeći ITSM (IT service Management), ISO 9001, ISO 20001 i ISO 270001 smjernice. Upravo ovom standardizacijom poslovnih procesa tvrtka osigurava pravilno projektno vođenje i ekspertizu u implementaciji dogovorenih rješenja.

Maidea posljednjih godina ozbiljno konkurira na domaćem ICT tržištu  čime se kao startup dokazuje kao ozbiljan kandidat i igrač na tržištu, dok snažan izlazak na inozemna tržišta potvrđuje kvalitetu portfelja tvrtke i pružanje usluge koje snažno konkuriraju postojećim domaćim i svjetskim IT kompanijama.

Mi smo mlada tvrtka s ozbiljnim namjerama: pokoriti domaće i strano tržište. Imamo znanje i ekspertizu i ne bojimo ih se primijeniti. Želimo biti prisutni na tržištu i stvarati inovativna rješenja, ali istovremeno želimo uživati u onome što radimo i raditi ono što volimo.
– Matija Matijevac, direktor Maidea d.o.o.
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.