Magic Media i5 je nova Android igraća konzola s 5 inčnim ekranom, ovo nije smartphone

Fotografija članka: Magic Media i5 je nova Android igraća konzola s 5 inčnim ekranom, ovo nije smartphone

Čini se kako će igraće konzole dobiti još jednu konkurenciju. Kako se radi o džepnoj konzoli, prve na udaru su PS Vita i Nintendo 3DS. Da stvar bude gora, Magic Media i5 radi na Android OS-u.

Oglas

Android platforma je sve popularnija što se tiče video gaminga, a u toj se kategoriji nalazi i Magic Media i5 igraća konzola, koju proizvodi kineski proizvođač Much. Vizualno gledajući, konzola ima ergonomski dizajn, tako da će vam vrlo dobro stajati u rukama.

Ono što smo saznali je da ova konzola radi na 4-jezgrenom MTK6589 procesoru na 1,2 GHz, odnosno na ARM Cortex A7 platformi. Magic Media i5 ima 5 inčni IPS ekran s rezolucijom od 1280×720 točaka. Ugrađen je i takozvani D pad sa strane, dvostruki analogni “stikovi”, te akcijske tipke. I konačno, za grafiku se brine provjereni PowerVR SGX544MP grafički čip.

Magic Media i5 02

Spomenimo i 1 GB RAM-a, 4 GB prostora za pohranu igara, kao i microSD memorijsko proširenje. Znamo i cijenu Magic Media i5 konzole na Android =S-u, a to je ne baš tako malih 200$. Pa tko voli nek’ izvoli…

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.