Magenta 1 Hrvatskog Telekoma: pratite EURO – nogomet na dva nova uređaja po cijeni jednoga!

Fotografija članka: Magenta 1 Hrvatskog Telekoma: pratite EURO – nogomet na dva nova uređaja po cijeni jednoga!

U okviru nove Magenta 1 ponude korisnici mogu dobiti pametni telefon Samsung Galaxy J3 (2016) i tablet Samsung Galaxy Tab A 9,7. Isto tako, korisnicima koji žele dva nova pametna telefona po cijeni jednoga HT nudi paket koji čine Samsung Galaxy J3 (2016) i najnoviji model Samsung Galaxy S7.

Oglas

Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj počinje za nekoliko dana pa je krajnje vrijeme da se osiguraju vrhunski uređaji i pouzdan pristup telekom uslugama, kako se ne bi propustio nijedan važan trenutak. Hrvatski Telekom uskočio je u pravom trenutku ponudom dva uređaja po cijeni jednoga, uz 100 kuna popusta svaki mjesec i dodatne besplatne pogodnosti za sve korisnike koji spoje svoje fiksne i mobilne usluge u Magentu 1.

Tako se za samo 18 kuna odmah i 90 kuna mjesečno mogu dobiti pametni telefon Samsung Galaxy J3 (2016.) i tablet Samsung Galaxy Tab A 9,7″. Popust se ostvaruje ako su u Magenta 1 ponudu u istom kućanstvu uključena najmanje dva mobilna broja, pri čemu je jedan novougovoren uz tarifu Najbolja Imam sve.

Korisnicima koji žele dva nova pametna telefona po cijeni jednoga HT nudi paket koji čine Samsung Galaxy J3 (2016.) i najnoviji model Samsung Galaxy S7 za samo 998 kn odmah uz 130 kuna u mjesečnim ratama.

Svakog novog korisnika očekuje i nogometna lopta na dar.  Više o ponudi potraćite na .

U tijeku je i nagradni natječaj na društvenim mrežama (Twitter, Facebook i Instagram) koji poziva sve zainteresirane da se uključe i podrže Hrvatsku nogometnu reprezentaciju fotografijom predmeta koji im donosi sreću uz objavu s #‎navijajmokao1. Svi znamo kako znanje i iskustvo ponekad nisu dovoljni te da je u životu važno imati i malo sreće.

Pravila natječaja potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.