Magenta 1 B2B RUN – druženje zaposlenika hrvatskih tvrtki okupit će više od 5.000 trkača

Fotografija članka: Magenta 1 B2B RUN – druženje zaposlenika hrvatskih tvrtki okupit će više od 5.000 trkača

Magenta 1 B2B RUN ove godine starta 18. svibnja u Splitu, a u poslovnoj zajednici prepoznat je kao idealno događanje za aktivno druženje zaposlenika hrvatskih kompanija.

Oglas

Magenta 1 B2B RUN, popularno događanje koje se proteklih godina nametnulo i kao najmasovnije okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki, ove će se godine održati po treći put. Očekuje se da će ovogodišnje izdanje u četiri hrvatska grada ukupno okupiti više od pet tisuća trkača. Magenta 1 B2B RUN  starta u Splitu 18. svibnja, nakon čega slijede utrke u Rijeci i Osijeku (1. i 29. lipnja), dok je završno i najveće okupljanje planirano u Zagrebu 14. rujna.

Poslovna utrka Magenta 1 B2B RUN namijenjena je svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske, a prošle godine u njoj je sudjelovalo više od četiri tisuća trkača iz više od tristo hrvatskih kompanija čime je opravdan status najpopularnijega poslovnog događanja u Hrvatskoj.

Poslovna se kultura danas smatra kompetitivnom prednošću. U jugoistočnoj Europi čak još i više nego u zapadnoj što ujedno potvrđuje i velik odaziv hrvatskih kompanija na Magenta 1 B2B RUN koji je prepoznat kao jedan od alata za unaprjeđenje poslovne kulture koji pospješuje međusobnu komunikaciju i osjećaj zadovoljstva.
– Dijana Vetturelli inicijator Magenta 1 B2B RUN-a

Partner utrke je Hrvatski Telekom koji je, kao i prošle godine, prepoznao širi značaj ovog projekta, pogotovo u području internih komunikacija, a velik broj njihovih zaposlenika i ove će godine trčati u sva četiri uključena grada.

Hrvatski Telekom oduvijek je bio tvrtka koja je poticala bavljenje sportskim aktivnostima koje pozitivno utječu na zadovoljstvo zaposlenika, ali i šire društvene zajednice. Neprestano se trudimo biti najbolje mjesto za profesionalni, ali i osobni, rast i razvoj naših zaposlenika kako bi oni u potpunosti realizirali svoje potencijale, a Magenta 1 B2B RUN nam upravo to omogućuje.
– Marija Felkel, članica Uprave HT-a za ljudske resurse

Suorganizator ovogodišnjeg izdanja Magenta 1 B2B RUN-a je i agencija 404 čiji zaposlenici i sami sudjeluju u ovom događanju.

Od samih početaka Magenta 1 B2B RUN-a djelatnici naše agencije u velikom broju sudjeluju u ovom događanju, koje se pokazalo kao idealan alat za poticanje aktivnijeg načina života i međusobnog druženja te smo se zbog toga ove godine još aktivnije uključili u organizaciju. Kao suorganizatorima utrke cilj nam još više popularizirati Magenta 1 B2B RUN i među zaposlenicima drugih tvrtki kako bi i oni u svom svakodnevnom radu bili još produktivniji, zadovoljniji i što je najvažnije, sretniji.
– Martina Pintarić, Agencija 404

Prošle godine s nama je trčalo preko četiri tisuće ljudi, od toga tristotinjak kolega iz HT-a. Ove godine bit će nas još više, preko pet tisuća u sva četiri grada što me veseli jer smo uspjeli potaknuti ljude da se aktiviraju i krenu sa zdravim navikama što nam je svima i glavni cilj. Stoga i ovim putem još jednom pozivam sve one koji nam se još nisu pridružili da potrče s nama i dožive jedno sjajno iskustvo.
– Bojan Mušćet, ambasador utrke, HT

Na ovogodišnji Magenta 1 B2B RUN,  prijaviti se možete već danas i to putem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.