Madbarz – hrvatska startup tvrtka među TOP 1% svjetskih startupova

Fotografija članka: Madbarz – hrvatska startup tvrtka među TOP 1% svjetskih startupova

Hrvatski fitness startup Madbarz dio je nove generacije elitnog svjetskog tehnološkog akceleratora Techstars, London (poduzetnički akcelerator pomaže startupovima ubrzati rast u stadiju njihova razvoja i širenja poslovanja).

Oglas

Od preko 1000 prijava u program je primljeno samo 1%, točnije 11 kompanija od kojih je jedna Madbarz. Sa stopom prihvaćanja od 1%, statistički gledano, teže je upasti u Techstarsov akceleracijski program nego na npr.  Harvard koji ima stopu prihvaćanja od 6%.

Madbarz je globalno uspješna workout/fitness mobilna aplikacija za treniranje vlastitom težinom. Trenutno se ubraja u svjetske top fitness aplikacije te broji skoro milijun korisnika, svaki dan se registrira 2.000 novih korisnika iz čitavog svijeta, a popularnost u globalnim razmjerima raste svakim danom. Madbarz mobilna aplikacija alat je koji svakoj osobi, neovisno o tjelesnoj formi, pomaže u dolasku do željenih rezultata, pa čak i do potpune transformacije. Sve to čini kroz sustav koji se sastoji od cijelog niza unaprijed kreiranih treninga, mogućnosti kreiranja vlastitih treninga prema osobnim potrebama te praćenja napretka kroz detaljne statistike.

Madbarz je alumni tim Zagrebačkog Inkubatora Poduzetništna (ZIP), a njegovi osnivači, Luka Macner i Nikola Mratinić u Techstarsovom programu će raditi do 20. rujna pri čemu će imati priliku razvijati i unaprjeđivati Madbarz pod vodstvom široke mreže mentora iz kompanija kao što su Google, Facebook, Microsoft, Amazon, eBay, Samsung, Oracle i mnogi drugi. Ono što Techstars čini posebnim jest visoki postotak uspješnosti kompanija koji prođu kroz taj akceleracijski program: u prosijeku 75% kompanija koje prođu kroz Techstars-ov program dignu milijunske investicije, dok 90% kompanija uspješno posluju ili budu kupljene od strane velikih tržišnih igrača.

Više o Madbarzu potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.