Mad Catz TRITTON PRO+ True 5.1 – vrhunske gamerske slušalice su u prodaji

Fotografija članka: Mad Catz TRITTON PRO+ True 5.1 – vrhunske gamerske slušalice su u prodaji

Tvrtka Mad Catz Interactive je upravo objavila kako su u prodavaonice širom svijeta poslali svoje nove kvalitetne slušalice, model TRITTON PRO+ True 5.1 Surround Sound.

Oglas

Radi se o nasljedniku odnosno nadogradnji kompanijinih starijih slušalica, modela TRITTON AX Pro. Slušalice su u prvom redu namijenjene gamerima koji znaju koliko je kvalitetan zvuk važna komponenta u igranju video igara. Dobra je vijest da rade i na računalima i na PS3 i Xbox 360 konzolama.

U kompaniji nisu krili zadovoljstvo svojim novim proizvodom i kako od njega očekuju puno, što je potvrdio i Darren Richardson, predsjednik i izvršni direktor Mad Catza. PRO+ sustav pruža autentični Dolby Digital 5.1 zvuk, a zanimljivo je da koristi čak osam odvojenih drivera (po četiri za svaku slušalicu). Upravo takva detaljna podjela i napredni bas sustav pružit će bogatiju sliku kod mrežnog igranja. No, odlično će vam poslužiti i za slušanje vrhunskih glazbenih zapisa, kao i gledanju filmova. No, gaming je prioritet :)

Zanimljiv je i ugrađeni Remote and Selectable Voice Monitoring (SVM) koji omogućuje korisnicima da sami odluče hoe li svoj glas čuti u slušalicama ili ne. O samom dizajnu slušalica ne trebamo trošiti riječi, sviđaju nam se, a vjerujemo i vama, vrlo su fleksibilne i lagane.

Ako vas zanima kupovina ovih kvalitetnih slušalica koje su uglavnom namijenjene za gamere i kompatibilne su s PC računalima, te PS3 i Xbox 360 konzolama, upućujemo vas na službene web stranice tvrtke . Inače, cijena im je 179,99 eura.

I mali dodatak: uz video koji opisuje novi model TRITTON PRO+ True 5.1, dodali smo i video sa starijim modelom slušalica TRITTON AX Pro. Jednostavno nismo mogli odoljeti lijepoj Meredith koja je to sve “lijepo” objasnila :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.