Mad Catz M.M.O.7 Mice – miš za vaše računalo koji izgleda sjajno, a radi još bolje!

Fotografija članka: Mad Catz M.M.O.7 Mice – miš za vaše računalo koji izgleda sjajno, a radi još bolje!

Mad Catz Interactive je tvrtka koja proizvodi zanimljivu periferiju za računala. Ovoga puta nadmašili su sami sebe. Pogledajte ovog miša, kao da imate robota u ruci :)

Oglas

Mad Catz M.M.O.7 je još jedan iz serije popularnih miševa iz njihove R.A.T. (štakor) serije namijenjenih korisnicima na PC računalima. Model je dostupan u tri boje (crni, crveni i bijeli), fantastičnog je dizajna, a u tvrtci tvrde kako odlično “leži” u ruci”. Nije teško zaključiti kako je u prvom redu namijenjen gamerskoj publici.

Kad već spominjemo R.A.T. seriju miševa, podsjetit ćemo vas kako je izašao čitav niz miševa koji nose oznake R.A.T.3, R.A.T.5, R.A.T.7, R.A.T.9 i ovaj koji predstavljamo – M.M.O.7. Izgledaju moderno i drugačije, a vrlo su precizni za igranje. M.M.O.7 model je namijenjen vjerojatno masovnim online igrama koje igrate s tisućama drugih igrača (MMO – Massive Multiplayer Online), ali odlično će poslužiti i za druge igre, ali i za rad, naravno :)

Darren Richardson, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Mad Catz Interactive je izjavio: “Igrači odlično i s puno entuzijazma reagiraju na našu paletu profesionalnih proizvoda za PC računala, tako da vjerujemo kako će i nova paleta boja dodatno motivirati strastvene igrače na nabavku novog gamerskog hardvera”.

Saznali smo i cijene, koje su čisto pristojne. Najjeftiniji model je 59,99$ a najskuplji 150$. Vjerojatno vas zanima gdje se može kupiti, pa evo i linka na . Ne zaboravite pogledati video niže, izgleda jako dobro :)

Prije nekoliko dana predstavili smo vrhunske Mad Catz slušalice, preporučujemo pročitati:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.