MacBook Pro kao daska za rezanje namirnica – Apple Wood Cutting Board

Fotografija članka: MacBook Pro kao daska za rezanje namirnica – Apple Wood Cutting Board

Za kompaniju Apple svi znate, kao i njihove Ihpne, iPade, iPode. A jeste li znali da je upravo njihov MacBook Pro poslužio kao uzorak za izradu daske za rezanje namirnica?

Oglas

Kompanija Apple je poznata u svijetu po svojim uređajima, ali i po dizajnu. Njihova su rješenja inspirirala mnoge u svim sferama društvenog života pogotovo u filmskoj industriji, umjetnosti, ilustracijama i mnogim drugim poljima. Najnovija inspiracija mogla bi povezati Appleov MacBook Pro prijenosnik sa – kuhinjom. Točnije, jedan dio kuhinjskog pribora koji praktički koristimo svakodnevno, a to je daska za rezanje namirnica. Računalo je alat koji koristite svakodnevno, pa tako i dasku za rezanje… i evo paralele…

Nazvali su je Apple Wood Cutting Board, a prema priloženoj slici možete vidjeti kako zaista po dizajnu nalikuje na MacBook Pro. E sad, neki će potegnuti pitanje prava na ovaj dizajn, no to je neki drugi par cipela, neka se oni tužakaju bez našeg znanja.

No, ono što će vas šokirati je cijena ove “dašćice”. Iako Apple Wood Cutting Board dasku za rezanje namirnica nije napravio Apple i nije namijenjena IT geekovima, njena cijena sugerira nešto drugo. Ako je želite kupiti, morat ćete duboko posegnuti u džep jer košta čak 110$. Ljudi, pa to je komad daske!

Ako ima netko tko bi je ipak htio kupiti, pa je naručite. I javite nam ako ste je kupili, kakva je, je li procesori rade brzo :)

Nedavno smo pisali o sličnom kuhinjskom pomagalu, tabletu kao daski za rezanje namirnica kojeg su nazvali . Svidjet će vam se ova priča, pročitajte je :)

MacBook Pro kao daska za rezanje namirnica - Apple Wood Cutting Board

MacBook Pro kao daska za rezanje namirnica - Apple Wood Cutting Board

MacBook Pro kao daska za rezanje namirnica - Apple Wood Cutting Board

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.