M SAN Grupa pokrenula novu proizvodnu liniju Vivax LED i Smart TV-a

Fotografija članka: M SAN Grupa pokrenula novu proizvodnu liniju Vivax LED i Smart TV-a

Osim što su povećali proizvodnju Vivax LED televizora, na proizvodnim linijama već se nalaze pametni “Smart” televizori, a povećali su i dijagonalu do 65 inča, u skladu sa zahtjevima tržišta.

Oglas

Vivax brend na tržištu postoji vrlo dugo, još od 2003. godine. Od tada do danas puno se toga promijenilo, paleta proizvoda se proširila, tako da danas njihove uređaje kao što su televizori, kućanski aparati, klima uređaji, pametni telefoni, tableti, DVB-T prijemnici i drugi uređaji možete pronaći širom Europe, ali i u Africi i Južnoj Americi.

U skladu s kompanijinom strategijom razvoja krenuli su u proizvodnju i pametnih televizora (Smart TV) s dijagonalama ekrana od 32-40 inča i na prilagodljivoj Android platformi. Ponuda Full HD TV uređaja kreće se do dijagonale od 65 inča. Svi se oni proizvode u novom pogonu u Rugvici, pokraj Zagreba, a kapacitet proizvodnje se povećao na 180.000 komada godišnje.

Ovo je prva proizvodna linija ove vrste u Hrvatskoj, a većina TV-a isporučivat će se na tržište Europe. Inače, investicija u novu proizvodnu liniju iznosila je 4,48 milijuna kuna.

Ono što posebno ističu je činjenica kako se poštuju najviši standardi kvalitete u skladu s europskim certifikatima, tako da su se pohvalili kako se Vivax televizori rijetko nalaze na servisima. Inače je Vivax brend poznat kao pouzdan i privlačan, te cjenovno povoljan što su kupci itekako prepoznali – 2013. godine imali su tržišni udio TV-a u Hrvatskoj od 8%, dok je 2015. godine tržišni udio narastao na 15, 37%. Naravno, očekuju daljnji rast tržišnog udjela i u ovoj 2016. godini, kao i rast prihoda koji bi se trebao popeti iznad 40 milijuna eura.

Kako izgleda nova proizvodna linija možete vidjeti i na videu niže. Zavirili smo i u takozvanu “čistu sobu” (Clean Room), gdje se obavlja postavljanje zaštitnog stakla na ekrane i gdje su strogo kontrolirani uvjeti što se tiče temperature i vlage, a važno je naglasiti kako u sobi ne smije biti prašine.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.