M SAN Grupa će prodavati Samsungove proizvode

Fotografija članka: M SAN Grupa će prodavati Samsungove proizvode

Početkom ovog mjeseca M SAN grupa počela je prodavati pametne telefone i tablet uređaje južnokorejske kompanije.

Oglas

M SAN Grupa d.d. je potpisala ugovor s tvrtkom Samsung Electronics o distribuciji mobilnih uređaja i tableta na području Republike Hrvatske. Zahvaljujući snazi M SAN distribucije i dugotrajnom ulaganju u mrežu partnera, kao i dugogodišnjom suradnjom s najvećim svjetskim proizvođačima IT i potrošačke elektronike, M SAN Grupa i dalje širi ponudu proizvoda najvećih svjetskih brendova.

Podsjetimo, tvrtka Samsung Electronics jedan je od najvećih proizvođača potrošačke elektronike te predvodnik industrije TV prijamnika, pametnih telefona, nosivih uređaja, tablet računala, pisača ali i kućanskih uređaja-. Zahvaljujući inovativnim, pouzdanim proizvodima i uslugama te odgovornom pristupu poslovanju, Samsung Electronics svojom posvećenošću stvaranja vrhunskih proizvoda i usluga nastoji donijeti pozitivne promjene u svijet koji nas okružuje.

U distribuciji M SAN Grupe naći će se svi mobilni telefoni, tablet uređaji kao i prateća komunikacijska oprema ove tvrtke.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.