m-Allianz putno osiguranje putem iPhone uređaja dostupno bilo kada i bilo gdje

Fotografija članka: m-Allianz putno osiguranje putem iPhone uređaja dostupno bilo kada i bilo gdje

Allianz Zagreb, višegodišnji lider u segmentu putnog zdravstvenog osiguranja, od ovog tjedna svim korisnicima popularnog smartphone uređaja iPhone nudi jedinstven način kupnje putnog osiguranja. Iako na globalnoj razini Allianz Grupa ima nekoliko IPhone aplikacija vezanih uz osiguranje i asistenciju klijentima, ova koju je razvio Allianz Zagreb prva je aplikacija na hrvatskom tržištu koja klijentu omogućuje ugovaranje  putnog zdravstvenog osiguranja putem svog mobilnog uređaja bilo kada i bilo gdje.

Dovoljno je s App Storea preuzeti besplatnu aplikaciju m-Allianz na iPhone, samo jednom inicijalno upisati svoje osobne podatke i prema želji česte suputnike, odabrati pokrića i trajanje osiguranja te platiti kreditnom karticom – sve putem aplikacije. Tako i oni koji se odluče otputovati na odmor u zadnji trenutak, imaju priliku ugovoriti policu osiguranja u samo nekoliko minuta. Kako se korisnici drugih mobitela ne bi osjećali zapostavljenima, u Allianzu uskoro najavljuju dostupnost aplikacije m-Allianz i na drugim smartphone uređajima.

Usluge m-Allianza
Ponuda m-Allianz putnog zdravstvenog osiguranja (PZO) pored osnovnog zdravstvenog osiguranja, koje pokriva troškove nepredvidivog liječenja u inozemstvu i hitnog medicinskog prijevoza, nudi i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u inozemstvu s trajnim posljedicama, osiguranje privatne odgovornosti, koje pokriva ozljede i štete nenamjerno prouzročene trećim osobama ili njihovim stvarima, te osiguranje prtljage koje pokriva gubitak, oštećenje i kašnjenje prtljage tijekom putovanja i boravka u inozemstvu.
Većina klijenata ugovara policu PZO kada putuje u inozemstvo, a kod odlazaka na skijanje ili dalekih destinacija to je gotovo sastavni dio svakog aranžmana. Cijene su izuzetno povoljne s obzirom na osigurateljna pokrića – primjerice, za tjedan dana putovanja u europske zemlje cijena ove police kreće se već od 90 kn.

Besplatan SOS poziv
U razdoblju dok traje osiguranje, njegovi korisnici u eventualnoj neželjenoj situaciji trebaju samo pritisnuti SOS tipku na svom iPhoneu. U tom će im slučaju Allianzov tim, koji je dostupan 24 sata dnevno 7 dana u tjednu, pomoći kod prevladavanja jezičnih barijera, obavijestiti obitelj osiguranika o njegovom zdravstvenom stanju, dati upute o mjerama koje treba poduzeti kad su osiguraniku ukradene isprave, kreditne kartice, putna karta i slično. Preko besplatnog SOS telefona osiguranik može prijaviti sve troškove na Allianz asistenciju, te u tom slučaju po povratku u Hrvatsku nema potrebe za prijavljivanjem štete.
 
Preporuka osobama koje često putuju
Za one koji često putuju, Allianz u svojoj ponudi ima posebnu godišnju policu koja pokriva neograničen broj putovanja pod uvjetom da svako od pojedinih putovanja ne traje dulje od 28 dana. Pored osnovnog putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od nezgode u paketu je moguće dodatno ugovoriti i osiguranje prtljage. Osim u najbližoj poslovnici ili kod zastupnika, ugovaranje godišnje police putnog osiguranja moguće je putem interneta na www.allianz.hr

Allianzovu iPhone aplikaciju možete očitati i putem ovog QR koda:

QR kodove može očitati svaki mobitel s fotoaparatom i pristupom internetu koji ima instaliranu aplikaciju za čitanje QR kodova. Nekim su uređajima te aplikacije već tvornički instalirane, a za ostale postoji velik izbor besplatnih aplikacija koje se mogu skinuti s interneta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.