Lyf Flame 7S: kompaktni mališan sa 4G VoLTE podrškom i mini cijenom

Fotografija članka: Lyf Flame 7S: kompaktni mališan sa 4G VoLTE podrškom i mini cijenom

Indijska je kompanija Reliance Jiyo (Digital) specijalizirana za proizvodnju povoljnih i kompaktnih pametnih telefona koji spadaju u Lyf brend.

Oglas

Najnoviji model ove linije smartfona ovaj puta spada u „vatrenu“ Lyf seriju, a osnovne su mu karakteristike povoljna cijena, kompaktnost i 4G VoLTE podrška. Riječ je o pametnom telefonu naziva Lyf Flame 7S koji će se na indijskom tržištu naći sa cijenom od 52 američka dolara. Za taj iznos ovaj uređaj nudi 4-inčni ekran WVGA (480 x 800 piksela) rezolucije koji je prekriven Asahi Glass zaštitom. Ispod poklopca se našao četverojezgreni Speadtrum procesor koji radi na taktu od 1.5 GHz te je uparen sa 1 GB radne i 8 GB interne memorije koja se MicroSD karticama može dodatno proširiti do 32 GB.

Lyf Flame 7S na području kamera nudi stražnji 5 MP senzor sa LED bljeskalicom i mogućnošću snimanja video sadržaja u HD rezoluciji pri 60 sličica u sekundi, dok se sa prednje strane našla skromna VGA (0.3 MP) selfie kamera. Ovaj Dual SIM pametni telefon radi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu, a za što dužu autonomiju pri jednom punjenju brine baterija kapaciteta 1.800 mAh koja prema navodima kompanije korisnicima nudi do 6 sati razgovora na 4G mreži te 400 sati rada na standby-u.

Opcije povezivanja uključuju 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, MicroUSB 2.0 i GPS podršku, a vrijedi napomenuti i kako će se ovaj pametni telefon prodavati u crnoj i crvenoj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.