Lyf Flame 6: još jedan vatreni 4G VoLTE smartfon niske cijene

Fotografija članka: Lyf Flame 6: još jedan vatreni 4G VoLTE smartfon niske cijene

Zaista nedugo nakon što smo pisali o Lyf Flame 3 i Flame 4 modelima, na stranicama indijske kompanije Reliance Jiyo pojavio se još jedan „vatreni“ ili „plameni“ smartfon naziva Lyf Flame 6.

Oglas

Osim što će se prodavati po cijeni od 60 američkih dolara i to samo u crnoj boji Lyf Flame 6 donosi i Android 5.1 Lollipop operativni sustav te Dual SIM podršku. Riječ je o podršci za standardnu SIM karticu i za jednu Micro SIM karticu; obje imaju 4G podršku, ali samo jedna kartica istovremeno nudi 4G mrežu, dok druga za to vrijeme radi na 2G mreži.

Lyf Flame 6 ima kompaktni ekran od 4 inča kojega prekriva Asahi Dragontrail Glass zaštita protiv udaraca i ogrebotina, a krasi ga slika skromne rezolucije od 480 x 800 piksela. U svome se radu ovaj povoljni smartfon oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.5 GHz te je uparen sa Mali 400 MP2 grafikom i 512 MB radne memorije. Osim toga korisnicima je na raspolaganju i 2 MP stražnja kamera te identična prednja kamera, a razlika je samo u tome što glavna (stražnja) kamera dolazi u paru sa LED bljeskalicom.

Spomenut ćemo i kako Lyf Flame 6 dolazi sa 4 GB interne memorije proširive MicroSD karticama do 32 GB, a od opcija povezivanja navodi se 4G, Wi-Fi b/g/n, FM radio, Bluetooth 4.0, GPS i Micro USB podrška. Najsvjetlija točka ovog smartfona u njegovoj pripadajućoj entry-level kategoriji je svakako VoLTE podrška. Lyf Flame 6 dolazi i sa baterijom kapaciteta 1.750 Mah koja bi prema izjavama proizvođača korisnicima trebala omogućiti do 4.5 sati razgovora i do 175 sati rada na standby-u.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.