Lyf Flame 5: ekran od 4 inča za sve koji više vole kompaktno

Fotografija članka: Lyf Flame 5: ekran od 4 inča za sve koji više vole kompaktno

Iz Indije nam dolazi još jedan povoljan pametni telefon sa VoLTE podrškom naziva Lyf Flame 5 koji će se prodavati po cijeni od samo 59 američkih dolara.

Oglas

Baziran na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu ovaj smartfon između ostaloga ima Dual SIM podršku (SIM i Micro SIM) te niej izostala podrška za 4G mreže, ali samo na jednoj SIM kartici istovremeno.

U pogledu ekrana ovaj pametni telefon je pravo osvježenje onima koji nikako ne žele imati velike uređaje sa ekranima većim od 5 inča. Naime, Lyf Flame 5 nudi kompaktni 4-inčni ekran rezolucije 480 x 800 piksela kojega prekriva  Asahi Dragontrail Glass zaštita. U svome se radu ovaj povoljni indijski smartfon oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor koj iradi na taktu od 1.5 GHz te je uparen sa Mali 400 MP2 grafikom i 512 MB RAM-a.

Na stražnjem se panelu ovog smartfona nalazi glavna kamera sa 5 MP senzorom i LED bljeskalicom, dok je sa prednje strane korsnicima za potrebe fotografiranja na raspolaganju skromna 2 MP selfie kamera. U paketu se nalazi i 4 GB interne memorije koja se MicroSD karticama može proširiti do ukupno 32 GB, a od opcija povezivanja kompanija navodi 4G, Wi-Fi b/g/n, FM radio, 3.5 mm audio izlaz, Bluetooth 4.0, GPS i Micro USB podršku.

Najvažnija značajka ovog smartfona za navedenu je cijenu VoLTE podrška. Spomenimo još i bateriju kapaciteta 1.650 mAh koja bi prema navodima proizvođača korisnicima trebala omogućiti do 4.5 sata razgovora te 150 sati rada na standby-u.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.