Lyf Flame 4: skroman, ali dovoljan i povoljan

Fotografija članka: Lyf Flame 4: skroman, ali dovoljan i povoljan

Osim Lyf Flame 3 modela indijska nam je kompanija Reliance Jiyo pripremila još jedan vrlo sličan pametni telefon koji za istu cijenu nudi različite specifikacije.

Oglas

Riječ je o modelu pametnog telefona naziva Lyf Flame 4 koji za cijenu od 60 američkih dolara nudi podršku za dvije SIM kartice (jednu Micro SIM i jednu standardnu SIM karticu). Obje kartice imaju podršku za 4G mreže, no ne istovremeno – jedna naime podržava 4G mreže, dok druga za to vrijeme ima 2G podršku.

Lyf Flame 4 je kompaktan pametni telefon koji raspolaže 4-inčnim ekranom skromne rezolucije 480 x 800 piksela prekrivenim Asahi Dragontrail Glass zaštitom od udaraca i ogrebotina. U svome se radu ovaj povoljni pametni telefon oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.5 GHz te je uparen sa 512 MB radne memorije i Mali 400 MP2 grafikom.

Sa prednje strane ovog smartfona našla se skromna VGA (0.3 MP) kamera, dok se na stražnjoj strani smjestila nešto bolja 2 MP glavna kamera sa LED bljeskalicom. Korisnicima ovog indijskog smartfona na raspolaganju je i 8 GB interne memorije koja se MicroSD karticama može proširiti do ukupno 32 GB, a od opcija povezivanja na raspolaganju je 4G i VoLTE, Wi-Fi b/g/n, FM radio, Bluetooth 4.0, GPS i Micro USB podrška.

U paketu se nalazi i standardni 3.5 mm audio izlaz te baterija kapaciteta 1.400 mAh koja bi prema navodima proizvođača trebala omogučiti do 4.5 sati razgovora i do 150 sati rada na standby-u.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.