Lyf Flame 3 je kompaktan i nudi VoLTE podršku za 60$

Fotografija članka: Lyf Flame 3 je kompaktan i nudi VoLTE podršku za 60$

Iz indijske nam kompanije Reliance Jiyo dolazi jedan „vatreni“ pametni telefon koji za povoljnu cijenu od nekih 60-tak američkih dolara nudi solidne specifikacije.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu naziva Lyf Flame 3 koji se pojavio na stranicama jedne indijske on-line trgovine, a njegova je najzanimljivija značajka, s obzirom na cjenovni rang, VoLTE (voice over LTE) podrška. Između ostaloga ovaj Dual SIM pametni telefon ima standardnu podršku za 4G LTE mreže, a krasi ga kompaktni 4-inčni ekran skromne WVGA (480 x 800 piksela) rezolucije.

Kao operativni sustav ovog povoljnog i kompaktnog smartfona navodi se Android 5.1 Lollipop, a ispod poklopca se nalazi nespecificirani četverojezgreni procesor radnog takta od 1.5 GHz koji je uparen sa skromnih 512 MB radne memorije.

Osim toga korisnicima je za potrebe multitaskinga na raspolaganju i 4 GB interne memorije koja se na svu sreću može dodatno proširiti MicroSD karticama i to do ukupno 32 GB. Lyf Flame 3 raspolaže stražnjom kamerom sa senzorom od 5 MP koju prati LED bljeskalica, dok se sa prednje strane našla 2 MP selfie kamera. Od opcija povezivanja osim 4G navodi se i GPRS/ EDGE, 3G, GPS, Bluetooth, Wi-Fi i Micro-USB podrška. Doznajemo i kako će ovaj kompaktni pametni telefon biti u prodaji samo u sivoj boji, a za autonomiju će brinuti baterija kapaciteta 1.700 mAh.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.