Luiz Moutinho: Future quest – technowave, bioscience and cognitive neuroscience (predavanje)

Fotografija članka: Luiz Moutinho: Future quest – technowave, bioscience and cognitive neuroscience (predavanje)

Idućeg će se tjedan održati zanimljivo predavanje jednog od najzanimljivijih marketinških stručnjaka današnjice, prof. dr. sc. Luiza Moutinha pod naslovom: „Future quest – technowave, bioscience and cognitive neuroscience”.

Oglas

Na predavanju će govoriti o tehnološkim trendovima i izazovima koji dolaze te vrlo vjerojatnom sljedećem tehnološkom valu i njegovim implikacijama na marketing i menadžment. „Danas razdvojeni – tehnologija, marketing i neuroznanost već sutra će biti potpuno integrirani u svakodnevnicu“ –  ističe profesor Moutinho.

Luiz Moutinho  je redoviti profesor na Poslovnoj školi Dublin City University, Irska, gdje je uspostavio BioMarketing and Futures Research program – prvi takvog sadržaja u svijetu. Osnivač je te donedavni predstojnik Katedre za marketing na Sveučilištu u Glasgowu, redoviti i gostujući profesor i predavač iz područja marketinga na brojnim sveučilištima, poslovnim školama te u globalnim kompanijama, s bogatim iskustvom u edukaciji menadžera. Objavio je 25 knjiga te je nositelj brojnih priznanja za odličnost na području znanstvenih istraživanja dobivenih u SAD, Velikoj Britaniji i Portugalu.

Predavanje će se odžati u utorak 25. listopada. Detalje o predavanju potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.