Lopovi presreli kamion u Americi i ukrali 22.500 LG G2 smartphonea

Fotografija članka: Lopovi presreli kamion u Americi i ukrali 22.500 LG G2 smartphonea

Ima i toga. Ovaj se nemili događaj zbio u američkoj državi Kentucky na putu prema gradu Louisville, na granici s državom Indiana. I ode 22 i pol tisuće G2…

Oglas

Lopovi nisu ništa prepustili slučaju. Ne samo što su ukrali smartphone, nego su otuđili i cijeli kamion. Što će s njim biti ne znamo, ali smo sigurni što će se dogoditi sa smartphoneima. LG G2 je jedan od trenutno najboljih pametnih telefona na tržištu i vrlo će ih lako “utopiti”.

Kamion je vozio smartphone u Luisville u tamošnji telekom operater Sprint, vozač je stao na tren na “piš-pauzu”, a kada je izašao imao je što i vidjeti – nema kamiona ni tereta. Kontaktirana je policija u obje države, Kentucky i Indiana, kao i FBI, no za sada nema nikakvih tragova. Ekipa koja je odradila posao očito je bila uigrana :)

Ono što lopovi ne znaju je kako su uređaji kodirani na Sprint mrežu (CDMA autentifikacija, upisani su IMEI brojevi), no ne sumnjamo kako postoji netko tko će im to sve “otkodirati”. Baš nas zanima hoće li ih kradljivci moći prodati.

Lopovi presreli kamion u Americi i ukrali 22.500 LG G2 smartphonea

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.