Look In My PC, alat za pomoć oko rješavanje problema s računalom

Fotografija članka: Look In My PC, alat za pomoć oko rješavanje problema s računalom

 
Osvrnemo li se na neke programe, uključujući Speccy, Hijack This, Autoruns itd., oni su uglavnom namijenjeni rješavanju problema  ili samo za hardver ili samo za softver.  Look In My PC je mješavina obje kategorije, i generira izvještaj koji objedinjuje hardverske i softverske informacije.
Program prikazuje popis izvješća od odabranih opcija na početak. Sve opcije su odabrana prema zadanim postavkama.  Kreće od AntiVirusnih informacija preko CPU i BIOS informacija do mrežnih veza i korisnika sustava.
Generacije izvješća traje oko minute, ako su odabrane sve dostupne opcije. Generirano izvješće će biti stvoreno kao lokalna HTML datoteka koja je otvorena u programu Internet Explorer, čak i ako je drugi web preglednik preglednika, zadani preglednik sustava. Informacije koje su u izvješću su vrlo opsežne. One kreću od specifičnih informacija o hardveru poput matične ploče i CPU proizvođača, modelu, inačici BIOS-a ili sistemske memorije i njenih kapaciteta. Softver čini većinu zadanih izvještaja.  Program navodi propuste preglednika i informacije o elektroničkoj pošti,  otvorenim desktop aplikacijama, instaliranim hitnim popravcima, svim instaliram programi sa linkovima za Google pretraživanje, instaliranim uslugama i informacijama o njima.  Izvješća također mogu biti generirana i putem elektronske pošte ako druga osoba želi pogledati izvješće.
Look In My PC još uvijek nije savršen. Možda se nekima neće svidjeti  izgleda linija, ali vam može pomoći prilikom pronalaženja izvira problema na vašem računalu. Look In My PC se može skinuti sa Developer’s website.  Kompatibilan je sa svim inačicama sustava Microsoft Windows,  od Windows 2000 do Windows 7. I naravno, ne košta ništa.
Link za preuzimanje :

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.