Lone RangerX Tablet novi žilavi tablet kojeg potpisuje Xplore Technologies Corp

Fotografija članka: Lone RangerX Tablet novi žilavi tablet kojeg potpisuje Xplore Technologies Corp

Ovaj tablet je definitivno drugačiji. Čini se kako proizvođač Xplore Technologies Corp želi kapitalizirati izlazak novog filma “The Lone Ranger” s Johnny Deppom i kroz novi Lone RangerX tablet.

Oglas

Tablet je dobio ime po istoimenom novom kino filmu. I to nije sve. The Lone RangerX tablet je vrlo izdržljiv, kao i glavni junak filma, koji je izdržljivi Indijanac borac za pravdu. U videu koji slijedi vidjet ćete koliko je zapravo izdržljiv ovaj tablet, kojem je upravo ta robusnost glavna karakteristika.

Lone RangerX tablet je Android tablet kji zadovoljava IP65 i MIL-TD 810G standarde izdržljivosti (jedan od njih je i vojni), što znači da ovaj tablet može izdržati puno više nego prosječni tablet. Ciljano tržište za ove tablete je “teža industrija”, odnosno građevinski radnici, logističari, električari na terenu, policija i vojska, dakle svi oni koji većinu vremena provode na otvorenom.

Inače je težak oko jednog kilograma, radi na 2-jezgrenom ARM Cortex A9 procesoru i ima 32 GB za pohranu podataka. Ekran je HD rezolucije od 1366×768 točaka i s IPS matricom, radi na Android 4.0 ICS operativnom sustavu, podržava NFC (Near Field Communication), a za razliku od ostalih tableta podržava i RFID tehnologiju.

Od nekih dodatnih sitnica spomenimo kako podržava Gigabit Ethernet, ima HDMI video izlaz, a cijena mu je pravo “muška” – samo 1.349$.

Kako su ga testirali na čvrstoću, možete vidjeti u video prilogu koji slijedi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.