Logitech Type-S novo kućište s tipkovnicom za Samsung Galaxy Tab S

Fotografija članka: Logitech Type-S novo kućište s tipkovnicom za Samsung Galaxy Tab S

Tek što je odrađena službena premijera za novu obitelj Samsung Galaxy Tab S tableta, javio se i Logitech koji je napravio Logitech Type-S posebno kućište s tipkovnicom za ovaj model.

Oglas

Radi se o potpuno novom Logitech Type-S kućištu koje je tanko samo 22 milimetara i napravljeno je od vrlo kvalitetnih materijala, kako to i inače rade u Logitechu. Inače, model koji vidite na slici namijenjen je Samsung Galaxy Tab S 10.5 modelu, a uključuje Bluetooth tipkovnicu koja ima razmaknute tipke kako bi sam rad bio što ugodniji.

Isto tako, možete podesiti i kut pod kojim ćete postaviti sam tablet, ovisno o vašim afinitetima odnosno visini. Novo kućište je ima i zaštitnu funkciju – od mehaničkih udaraca i ogrebotina, ali i od vode. Isto tako, Logitech Secure Lock mehanizam za zaključavanje dodatno osigurava Samsung Galaxy Tab S u unutrašnjosti Logitech Type-S kućišta, a i umetanje i vađenje samog tableta je vrlo jednostavno.

Logitech Type-S novo kućište s tipkovnicom za Samsung Galaxy Tab S Logitech Type-S novo kućište s tipkovnicom za Samsung Galaxy Tab S

Logitech Type-S također omogućuje i postavljanje tableta u više različitih načina, ovisno kako ga želite koristiti (pogledaj video niže).

Logitech Type-S za Samsung Galaxy Tab S tablet će se na europskom tržištu pojaviti u srpnju po cijeni od 99,99 eura.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.