Logitech najavljuje prvi proizvod za Xbox 360 za europsko tržište

Racunalo.com foto

“Naši upravljači su postali omiljeni alat za vožnju igračima koji koriste različite platforme i to zbog osjetilnog iskustva im omogućava naša tehnologija povratne sprege,” kaže Ruben Mookerjee, Logitechov direktor marketinga proizvoda za interaktivnu zabavu. ”Standardno iskustvo utrkivanja u igricama može biti poprilično površno ako ne osjetite rupe na cesti i udarce drugih automobila. Uz pomoć naše tehnologije osovinske povratne sprege, Logitech DriveFX upravljač pruža najstvarnije iskustvo vožnje za Xbox.”
Logitech DriveFX upravljač koristi tehnologiju osovinske povratne sprege sa snažnim strojem ugrađenim u podnožje osovine za upravljanje i na taj način pruža veći osjećaj stvarnosti u utrkama na Xboxu 360. DriveFX upravljač pretvara povratne naredbe igre u osovinske sile te pod njezinim utjecajem upravljača realistično reagira na dinamiku automobila, stvarajući osjetilno iskustvo slično iskustvu stvarnog upravljača i osovine. Konvencionalni Xbox upravljači koriste male vibrirajuće motore ugrađene u rukohvate upravljača koji stvaraju neuvjerljivo zvrndanje pod vozačevim rukama. Uz pomoć Logitechove tehnologije osovinske povratne sprege igrači će osjetiti cestu, rubnike i udarce drugih automobila.   
Da bi stvorio još stvarniji osjećaj vožnje, Logitech je koristeći postupak oblikovanja uštrcavanjem uz korištenje plina izradio upravljač promjera 25.4 cm (10 inča) u obliku jedinstvenog izdržljivog komada oblikovane plastike. Pošto se sastoji od jednog čvrstog dijela, upravljač je posebno krut, visoke kvalitete te nema nikakvih šavova, spojeva i rubova i pruža najrealističniju povratnu spregu na platformi Xbox 360.  
Potpuno crni upravljač na sebi nosi dva gumena rukohvata koji potpuno obuhvaćaju rub upravljača te tako omogućavaju igraču da sigurno i udobno drži obruč upravljača. Upravljač također ima pedale za gas i kočenje na ponderiranom podnožju, dva mjenjača pedala postavljenih na upravljaču i potpuni set Xbox gumba za upravljanje izbornikom i naređivanje postavki igre.


Cijena i dostupnost
Logitech DriveFX upravljač postat će dostupan početkom srpnja u SAD-u i Europi. predložena cijena za maloprodaju u Europi iznosi 99,99 eura.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.