Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S – s jednim mišem kontrolirajte 3 računala

Fotografija članka: Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S – s jednim mišem kontrolirajte 3 računala

Uz nove Logitech MX Master 2S i MX Anywhere 2S miševe kompanija je predstavila i novi softver Logitech Flow koji omogućava neprimjetno upravljanje na do tri računala samo jednim mišem.

Oglas

Softver je kompatibilan s novom generacijom Logitechovih miševa, Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S, dizajniranima za one koji trebaju naprednu, višestruku povezivost i preciznu točnost senzora upakiranu u zadivljujući dizajn.

Najnoviji miševi dio su Logitech MX linije, koja uključuje MX Master bežični miš i MX Anywhere 2 bežični miš. MX miševi nove generacije dolaze sa još više funkcija, uključujući i kompatibilnost s Logitech Flowom.

Logitech Flow dostupan je za download kao dio softvera Logitech Options, pomoću kojeg možete korištenje više računala podići na novu razinu. Uz nove MX miševe možete jednostavno upravljati sa do tri računala, odnosno možete dijeliti jedan sadržaj između tri računala. Logitech Flow je jednostavan za postavljanje te dolazi sa jednostavnim korisničkim sučeljem.

Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S

Logitech MX Master 2S i Logitech MX Anywhere 2S imaju unaprijeđene značajke te im se pomoću Darkfield tehnologije povećala brzina pokazivača, točnost te razlučivost na 4000 DPI. Ovo su najsvestraniji miševi, bez obzira koji zaslon koristili.

Miševe možete koristiti na bilo kojoj površini, čak i na staklu uz besprijekornu kontrolu. Dolaze uz bateriju koja se brzo i jednostavno puni, a trajanje joj je produženo na do 70 dana, ovisno o upotrebi.

Logitech MX Master 2S dolazi sa skrol kotačićem prilagodljive brzine koja se automatski podešava kako biste se lako kretali kroz dokumente ili web stranice. Osim toga, možete se kretati i uz pomoć još jednog kotačića koji se nalazi na poziciji palca te prilagoditi dodatne funkcije uz pomoć Logitech Options softvera.

Logitech MX Anywhere 2S dolazi s preciznim skrol kotačićem koji omogućava prebacivanje između standardnog (click-to-click) i jakog (hyper-fast) skrolanja.
Oba miša anatomski su oblikovana. Logitech MX Master 2S podržava šaku i zglob u udobnom i prirodnom položaju, dok Logitech MX Anywhere 2S pruža udobnost i kontrolu gdje god ga trebate – kod kuće, na poslu ili u pokretu.

Cijena i dostupnost

Očekuje se da će novi miševi biti dostupni u maloprodajama od lipnja 2017.
Logitech MX Master 2S po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 849,00 kn i Logitech MX Anywhere 2S po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699,00 kn.

Dodatni miš koji je kompatibilan s Logitech Flow softverom, Logitech M590 Multi-Device Silent dostupan je po maloprodajnoj cijeni od 399,00 kn. Ovaj visoko produktivni bežični miš zaobljenih je linija, podržava dvostruku povezivanje i precizno skrolanje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.