Logitech MX ERGO novi inovativni trackballom miš za vrhunsku udobnost i preciznost

Fotografija članka: Logitech MX ERGO novi inovativni trackballom miš za vrhunsku udobnost i preciznost

Dođe, pa ode. I evo ga opet – trackball se vratio na Logitech MX ERGO mišu, kažu kako je bolji nego ikad.

Oglas

Kompanija je predstavila Logitech MX ERGO, bežični trackball miš kojim postavlja novi standard kada su udobnost i preciznost u pitanju. Nakon gotovo desetljeća otkako je predstavljen posljednji model trackball miša, novi Logitech MX ERGO dolazi s jedinstvenim podesivim zglobom, preciznim praćenjem te ga je moguće povezati s više uređaja. Namijenjen je ljubiteljima trackballa i onima koji traže alternativu miševima i touchpadovima.

Logitech MX ERGO smanjuje naprezanje mišića za 20% u usporedbi sa standardnim mišem. Pomoću podesivog postolja možete povećati kut od 0 do 20 stupnjeva, što poboljšava držanje zgloba i pronaciju. Anatomski oblik daje potporu šaci i prstima, dok mekana guma na površini osigurava udobno i dobro prianjanje za dugotrajno korištenje.

Ovaj miš nudi najnoviju tehnologiju praćenja, omogućava bržu i precizniju navigaciju s mogućnošću trenutnog mijenjanja brzine i točnosti kursora za optimalnu kontrolu pritiska tipki. LED svjetlo svijetli kada je uključen precizni način rada, što daje idealnu kontrolu pomoću “kuglice za praćenje”.

Logitech MX ERGO dolazi uz punjivu bateriju koja traje do četiri mjeseca, ovisno o načinu korištenja. Ukoliko vidite da je baterija pri kraju, potrebna je samo jedna minuta punjenja kako biste miš mogli koristili cijeli dan.

Spomenimo i kako radi uz pomoć opcija Logitech Easy-Switch i Logitech Flow koje je moguće besplatno preuzeti kao dio softvera Logitech Options čime se korištenje na više računala podiže na novu razinu. Jednostavno prebacujte sadržaj između dva računala samo jednim mišem, kopirajte i zalijepite sadržaj, slike ili dokumente.

Logitech MX ERGO je elegantno dizajniran pomoću visokokvalitetnih materijala koji su ugodni na dodir. Može se lako upariti s ostalim Logitech proizvodima iz premium segmenta, kao što je Logitech CRAFT, prva tipkovnica s okretnom tipkom, prezenter Logitech Spotlight Presentation Remote ili zvučnici Logitech MX Sound. Udruženi, ti proizvodi daju vam vrhunsko iskustvo u vašem modernom radnom prostoru.

Saznajemo kako bi se Logitech MX ERGO u prodaji trebao pojaviti tijekom rujna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 849 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.