Logitech MK540 Advanced Combo – zanimljiva kombinacija bežične tipkovnice i miša

Fotografija članka: Logitech MK540 Advanced Combo – zanimljiva kombinacija bežične tipkovnice i miša

Komapnija je predstavila svoju novu bežičnu tipkovnicu i miša, model Logitech MK540 Advanced Combo, koja donosi preciznost, udobnost i pouzdanost.

Oglas

Tipkovnica dolazi u standardnoj veličini, a “ambidekstralni” miš dizajniran je kako bi savršeno pristajao ruci, bez obzira koristite li ga desnom ili lijevom rukom. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu ugodno ćete moći raditi na preciznoj tipkovnici s osloncem za dlan i podesivim nagnutim nožicama optimiziranim za točnost i smanjenje buke.

Ergonomski dizajn miša i mekana gumena površina udobno se uklapaju u dlan, za poboljšano praćenje i preciznu kontrolu pokazivača. Tipkovnica je otporna na prolijevanje tekućine dok su tipke iznimno otporne na habanje.

Kombinacija tipkovnice i miša stvorena je da traje – baterije u tipkovnici nije potrebno mijenjati 36 mjeseci, dok će miš ostati uključen 18 mjeseci bez zamjene baterija.

Povećana produktivnost na dohvat je ruke. Praktični i neophodni prečaci omogućuju izravan pristup medijima, kalkulatoru i stanju baterije. Funkcijskim tipkama mogu se dodijeliti nove funkcije pomoću Logitech Options softvera.

Zahvaljujući uključenom Logitech Unifying USB prijemniku, tipkovnica i miš odmah su spremni su za upotrebu, tako da ćete dobiti pouzdanu i šifriranu bežičnu vezu u rasponu od 10 metara, bez ikakvih kašnjenja ili prekida.

Logitech MK540 Combo bežična tipkovnica i miš od danas su dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 kuna.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.