Logitech Marathon Mouse M705 – zanimljiv, kvalitetan i precizan

Fotografija članka: Logitech Marathon Mouse M705 – zanimljiv, kvalitetan i precizan

Logitech Marathon Mouse M705 - zanimljiv, kvalitetan i precizan

Kako je to dio novih proizvoda koji koriste Unifying metodu komuniciranja sa računalima. Konkretno svi uređaji iz Logitecha koji imaju takvu oznaku koriste jedan prijemnik na koji se mogu povezati svi ostali. Korištenjem ovog načina ne zauzima više nekoliko USB utora već samo jedan. Hvale vrijedan potez.

Kao i svi ostali miševi iz Logitecha i ovaj je vrlo kvalitetan i precizan u radu. Normalno, možemo i sami podesiti određene postavke kako bi si olakšali rad. Kotačić koji služi za skrolanje je mekan za rad i gotovo ga ne osjećamo pri radu, ali moramo paziti jer je brz. Vrlo brzo možemo doći do dna dokumenta ili direktorija u kojem ga koristimo. Odlično.

Kao što nam je i poznat podatak da je kod ovakve vrste miševa najveći problem trajnost baterija malo nas je iznenadio podatak da je vijek trajanja produžen na tri godine. Podatak koji je vrijedan pažnje i divljenja, ali osobno me nije impresionirao jer kupnja baterije nije neki izdatak ukoliko sam zadovoljan ostalim karakteristima u radu. No, i ovo pokazuje da tehnologija napreduje.

Ocjena: 5
Cijena je 439,00 kn

Izvor:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.