Logitech M330 Silent Plus i M220 Silent prvi nečujni miševi

Fotografija članka: Logitech M330 Silent Plus i M220 Silent prvi nečujni miševi

Logitech M220 Silent i Logitech M330 Silent Plus su prvi nečujni bežični miševi koje je razvila kompanija. Vrlo su precizni, izdržljivi i pružaju osjećaj klika bez buke.

Oglas

Pomoću Logitech M330 Silent Plus i M220 Silent miševa možete raditi u tišini. Ovi miševi zadržali su tradicionalni osjećaj klika, ali sada im je zvuk smanjiti za više od 90%. Uz Logitech Advanced Optical Tracking oni su iznimno precizni i rade na gotovo svim površinama. Oba miša osiguravaju bežičnu povezanost do 10 metara zahvaljujući “plug-and-forget” nano prijemnik, a kompatibilni su s Windows, Mac, Chrome OS ili Linux računalima. Uz to, po prvi puta dobili su oznaku Quiet Mark, odobrenu od Društva za smanjenje buke (Noise Abatement Society).

Logitech M330 Silent Plus miš dolazi s baterijom koja traje 24 mjeseca i ima tipke oblikovane od mekane gume koje osiguravaju udoban dodir i predviđen je za korištenje desnom rukom. Logitech M220 Silent miš dolazi s baterijom u trajanju od 18 mjeseci i može se koristiti s obje ruke.

Logitech M330 Silent Plus miš, očekuje se da će biti dostupan u listopadu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 309,00 kn, dok će se Logitech M220 Silent miš prodavati po cijeni od 199,00 kn.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.