Logitech LX7, novi bežično-optički miš

Racunalo.com foto

U paketu s Logitech LX7 mišem dolazi i USB priključak (baza), te USB-PS2 adapter. O izgledu, dizajnu i ergonomiji ovog komada hardvera ne treba previše govoriti, jer je savršen. Što se baterija tiče (dvije AA), to je priča za sebe, jer u Logitechu tvrde kako ih nećete morati mijenjati bar osam mjeseci. Većina optičkih miševa ima led diodu koja svijetli cijelo vrijeme, a treperi kada pomaknete miša. LX7 ima također LED diode, ali one se aktiviraju samo prilikom pokretanja miša, dok se u statičkom položaju ne pale. Logitech je to nazvao ‘nevidljiva optika’. Dodajmo da i ručno možete isključiti miša pomoću preklopnika s donje strane.Preciznost modela LX7 je do 1200 točaka po inču što je prilično dobro, no možda ne dovoljno dobro za igre, gdje bi osjetljivost trebala biti bar 2000 točaka po inču. Ipak, odlično će se ponašati u svim situacijama, bilo u igrama ili u radu s grafikom i sličnim preciznijim poslovima na računalu.
Logitech LX7 dolazi u tri boje: metalno plava/piano crna, quartz siva/piano crna i ledeno plava/čelično siva. A cijena? 39.99$ odnosno nešto manje od 250 kuna, a vi sami procijenite je li možete uložiti toliko novca. Mi mislimo da se isplati…

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.