Logitech G413 mehanička tipkovnica za gamere s Romer-G mehaničkim prekidačima

Fotografija članka: Logitech G413 mehanička tipkovnica za gamere s Romer-G mehaničkim prekidačima

Logitech G413 mehanička tipkovnica je projektirana za gamere, kvalitetna je i modernog dizajna.

Oglas

Logitech G413 dolazi s Logitechovim ekskluzivnim Römer-G mehaničkim prekidačima, nudi 25 posto brži odaziv od standardnih mehaničkih tipki, s gornjim dijelom kućišta od eloksiranog aluminija, dodatnim USB passthrough utorom i preciznim pozadinskim osvjetljenjem. Logitech G413 dolazi u dvije verzije – Logitech G413 Carbon s crvenim pozadinskim osvjetljenjem i Logitech G413 Silver s kultnim bijelim pozadinskim osvjetljenjem.

Logitechovi ekskluzivni Romer-G mehanički prekidači izrađeni su za prvorazrednu izvedbu, brzinu i izdržljivost. Uz kratku točku aktivacije od 1.5 mm, Romer-G prekidači bilježe pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih prekidača. Romer-G prekidači su namjenski dizajnirani za precizno i jasno osvjetljenje tipkovnice kako bi tipke uvijek bili vidljive, ali nikad nametljive.

Legura četkanog aluminija služi kao okosnica tipkovnice. Rezultat je minimalan dizajn uravnotežen s cijelim nizom značajki. S naglaskom na high-end završnu obradu i tehničke značajke, Logitech G413 izrađena je od najkvalitetnijih materijala.

Integrirani, dodatni USB passtrough pruža punu snagu i brzinu protoka podataka nadohvat ruke za svaki USB uređaj. Tipkovnica G413 raspolaže tipkama za podešavanja, tako da možete koristiti tipku FN za kontrolu glasnoće, za pokretanje i zaustavljanje, odabir načina igre, rasvjetu, itd.

Saznajemo kako Logitech G413 mehanička gaming tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem dolazi u Carbon i Silver izvedbi, a očekuje se da će biti dostupna početkom travnja 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 801,99 kuna.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.