Logitech G413 mehanička tipkovnica za gamere s Romer-G mehaničkim prekidačima

Fotografija članka: Logitech G413 mehanička tipkovnica za gamere s Romer-G mehaničkim prekidačima

Logitech G413 mehanička tipkovnica je projektirana za gamere, kvalitetna je i modernog dizajna.

Oglas

Logitech G413 dolazi s Logitechovim ekskluzivnim Römer-G mehaničkim prekidačima, nudi 25 posto brži odaziv od standardnih mehaničkih tipki, s gornjim dijelom kućišta od eloksiranog aluminija, dodatnim USB passthrough utorom i preciznim pozadinskim osvjetljenjem. Logitech G413 dolazi u dvije verzije – Logitech G413 Carbon s crvenim pozadinskim osvjetljenjem i Logitech G413 Silver s kultnim bijelim pozadinskim osvjetljenjem.

Logitechovi ekskluzivni Romer-G mehanički prekidači izrađeni su za prvorazrednu izvedbu, brzinu i izdržljivost. Uz kratku točku aktivacije od 1.5 mm, Romer-G prekidači bilježe pritisak do 25 posto brže od standardnih mehaničkih prekidača. Romer-G prekidači su namjenski dizajnirani za precizno i jasno osvjetljenje tipkovnice kako bi tipke uvijek bili vidljive, ali nikad nametljive.

Legura četkanog aluminija služi kao okosnica tipkovnice. Rezultat je minimalan dizajn uravnotežen s cijelim nizom značajki. S naglaskom na high-end završnu obradu i tehničke značajke, Logitech G413 izrađena je od najkvalitetnijih materijala.

Integrirani, dodatni USB passtrough pruža punu snagu i brzinu protoka podataka nadohvat ruke za svaki USB uređaj. Tipkovnica G413 raspolaže tipkama za podešavanja, tako da možete koristiti tipku FN za kontrolu glasnoće, za pokretanje i zaustavljanje, odabir načina igre, rasvjetu, itd.

Saznajemo kako Logitech G413 mehanička gaming tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem dolazi u Carbon i Silver izvedbi, a očekuje se da će biti dostupna početkom travnja 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 801,99 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.