Logitech G203 Prodigy novi gamerski miš za one zahtjevne

Fotografija članka: Logitech G203 Prodigy novi gamerski miš za one zahtjevne

Novi žičani miš koji dolazi iz Logitecha posebno će se svidjeti gamerima zbog njegove preciznosti i kvalitete. Novi Logitech G203 Prodigy je istovremeno i cjenovno vrlo povoljan.

Oglas

Radi se o nasljedniku modela G102, a možemo reći kako Logitech G203 Prodigy im aklasičan dizajn koji je inspiriran legendarnim Logitech G100S gamerskim mišem. Iako je vrlo jeftin, na Logitech G203 Prodigy miša možete vrlo ozbiljno računati.

Za početak ćemo reći kako ima RGB osvjetljenje koje može svijetliti u 16,8 milijuna nijansi boje, a možete kontrolirati i jačinu osvjetljenja. Sve to kontrolirate preko posebnog programa, Logitech Gaming Software, a koji uključuje oko 300 gamerskih profila te inteligentno osvjetljenje koje funkcionira u skladu s pojedinim video igrama.

Od nekih tehnikalija spomenimo optički senzor od 200-6000 DPI te 5 predefniranih korisničkih postavki koje možete mijenjati “u letu”. Tu je i 6 programibilnih tipki koje možete prilagoditi svom igranju i radu, a zahvaljujući internoj memoriji neke postavke možete i pohraniti. Inače je dimenzija 116,6 x 62,15 x 38,2 m ilimetara i težak je tek 85 grama.

Logitech G203 Prodigy je jedan od najisplativijih miševa u ovoj kategoriji, pa ako ste namjeravali nabaviti povoljan, precizan i kvalitetan miš, čini nam se kako je cijena od samo 39,99$ pun pogodak. Za sada znamo kako se pojavio pu prodaji u Americi, no vrlo se brzo očekuje i u Europi uz 2-godišnju garanciju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.