Logitech G Pro mehanička gaming tipkovnica dizajnirana u suradnji s eSports igračima

Fotografija članka: Logitech G Pro mehanička gaming tipkovnica dizajnirana u suradnji s eSports igračima

Nova Logitech G Pro mehanička gaming tipkovnica ima Romer-G mehaničke tipke u kompaktnom dizajnu i bez numeričkog dijela tipkovnice.

Oglas

Tipkovnica je dizajnirana u suradnji s vrhunskim eSports sportašima i visokih je performansi, a bez numeričkog dijela namjenski je rađena upravo za profesionalna natjecanja. Tipkovnica dolazi s Logitech ekskluzivnim Romer-G mehaničkim tipkama koje imaju 25% brži odaziv od standardnih mehaničkih tipkovnica. Također, dolazi s odvojivim kablovima, što je čini lako prenosivom, te s prilagodljivom RGB rasvjetom i ugrađenom memorijom.

Logitech ekskluzivne Romer-G mehaničke tipke izrađene su za prvorazrednu izvedbu, odaziv i izdržljivost, nudeći preciznost i brzinu. Uz kratki hod od 1.5 mm Romer-G tipke registriraju pritisak do 25% brže od standardnih mehaničkih tipki te su dizajnirane kako bi bile učinkovite.

Logitech G Pro mehanička gaming tipkovnica dizajnirana je kompaktno bez numeričkog dijela, što je čini lako prenosivom za turnirska putovanja te ostavlja više prostora na stolu za kretanje mišem. Tipkovnica je pojačana čeličnom pločom u podlozi, dodajući stabilnost i čvrstoću. Odvojivi Micro-USB priključak osigurava da se kabel neće slomiti na mjestu priključka za vrijeme kada se nosi u torbi. Trodijelni dizajn utičnice podržava jednostavnu, pouzdanu podatkovnu veze.

Koristeći Logitech Gaming Software (LGS), igrači mogu odabrati i personalizirati svaku pojedinu tipku s više od 16,8 milijuna boja i spremiti uzorak rasvjete na ugrađenu memoriju, tako da je dostupna za korištenje na natjecanju.

Logitech G Pro mehanička gaming tipkovnica očekuje se da će biti dostupna početkom ožujka 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.179,99 kuna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.