Logitech ChillStream kontroler za PC

Racunalo.com foto

“Uvijek ispitujemo različite vrste materijala i tehnologija koje bi nam mogle pomoći da iskustvo igranja učinimo ugodnijim,” kaže Ruben Mookerjee, Logitechov direktor marketinga proizvoda za igranje. “Ali kad su u pitanju intenzivne akcijske igre, ništa ne može zamijeniti strujanje zraka – to je najbolji način da ruke igrača ostanu hladne i suhe. Novi kontroler nudi Logitechovu jedinstvenu ChillStream tehnologiju za hlađenje ruku bez promjena u veličini i dizajnu. Također, ventilator je izrazito tih – znati ćete da je uključen samo po tome što ćete osjetiti da vam zrak hladi ruke.”


Logitechova ChillStream tehnologija
Logitechova ekskluzivna ChillStream tehnologija uključuje ugrađeni 40 milimetarski ventilator koji svake minute vrti do 0,1 kubičnih metara zraka, stvarajući gotovo nikakav šum. Kompaktna veličina ventilatora, omogućila je Logitechu dodavanje ChillStream elementa na kontroler standardne veličine. Tri uska otvora na svakoj strani upravljača tjeraju zrak direktno prema četiri prsta, dnu palca i dlanu ruke – tri dijela ruke kojima je najviše potrebno hlađenje. Tri su postavke za strujanje zraka – jako, slabo, ili ugašeno. Otvori za zrak su udaljeni od površine, a gumene obloge oko otvora nalaze se u ravnini sa površinom – što otvore čini jedva primjetnim na dodir za vrijeme igranja.  


Logitechov ChillStream upravljač za PC
Logitechov plug-and-play USB ChillStream kontroler za PC predviđen je za Windows® XP postavke, ali uspješno će funkcionirati i na Windows® Vista™ kada Microsoftov novi operativni sustav bude dostupan. Elegantan izgled srebrno-crnog kontrolera naglašava i metalna rešetka koja prekriva ulaz zraka na dnu upravljača. Dodatne mogućnosti kontrolera uključuju Logitechov patentirani pomični D-pad, koji koristi četiri kontaktne točke umjesto jedne središnje – dizajn koji sprečava gibanje s jedne na drugu stranu, prisutno kod ostalih proizvoda ove vrste, što ovaj kontroler čini još preciznijim. Analogni stick je strojno testiran za izvođenje najmanje milijun kružnih kretanja, što mu omogućava da izdrži napore dugotrajnog igranja.  Logitechov ChillStream kontroler za PC biti će dostupan u Sjedinjenim državama i Europi od rujna. Predložena maloprodajna cijena za Europu iznosi €39.99.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.