Logitech C922 Pro Stream web kamera za prijenos uživo (streaming)

Fotografija članka: Logitech C922 Pro Stream web kamera za prijenos uživo (streaming)

Kako bi zadovoljila potrebe ozbiljnih streamera, stvorena je Logitech C922 Pro Stream Web kamera.

Oglas

Ona omogućuje streaming i snimanje vibrantnih, gotovo opipljivih HD 1080p videa s 30 sličica u sekundi (fps) ili 720p pri 60fps, a sadrži i softver za izmjenu dinamičkih pozadina (u suradnji s Personify) i premium licencu XSplit za snimanje i streaming. C922 Pro Stream web kamera dolazi sa stolnim stativom i okretnim postoljem koje omogućava podešavanje kamere za najbolji mogući kut snimanja.

S Logitech C922 Pro Stream web kamerom možete snimati u HD-u na 60fps za fluidniji pokret, tako da svaki detalj vašeg uzorka igranja može vidjeti i vaša okolina istom brzinom kojom i vi igrate. Web kamera također ima mogućnost izmjene dinamičke pozadine, te koristi inteligentno prepoznavanje oblika kao bi odvojila gamera od iste, bez upotrebe nezgrapnog zelenog ekrana. Gameri mogu pritom koristiti i popularne aplikacije kao što su OBS i XSplit.

Logitech je iskoristio najbolje od onoga što je predstavio u nagrađivanoj Logitech HD Pro web kameri C920 (najpreporučivanija web kamera profesionalnih igrača i videoblogera) i na osnovi toga poboljšao kvalitetu videozapisa. Uz automatsku korekciju slabog osvjetljenja te oštrijim autofokusom, C922 web kamera se prilagođava treperavoj sobnoj rasvjeti ili onoj koja dolazi s više računalnih ekrana, tako da možete streamati jasan videozapis čak i pri slabom osvjetljenju. I bez obzira na kut emitiranja, dva višesmjerno usmjerana mikrofona koja poništavaju buku omogućavaju savšeno čist stereo zvuk bez gubitka kvalitete streaminga i videa.

Logitech je blisko surađivao s vodećom gaming softverskom tvrtkom XSplit kako bi integrirali svoje omiljene live streaming aplikacije i one za snimanje na C922 web kameri, dodavanjem predefiniranih postavki te omogućili najbolje korisničko iskustvo. C922 web kamera dolazi u paketu s tromjesečnom XSplit Premium licencom, što uključuje potpuni pristup profesionalnim alatima i značajkama – XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster tako da možete brzo i jednostavno početi streaming bilo koju vrstu sadržaja “direktno iz kutije”.

Logitech C922 Pro Stream Web kamera biti će dostupna od danas na Logitech.com po preporučenoj maloprodajnoj cijeni 799,00 kn.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.