Logitech bežični miševi sa posebnom tehnologijom punjenja za gaming

Fotografija članka: Logitech bežični miševi sa posebnom tehnologijom punjenja za gaming

Logitechova je glavna misija na E3 ove godine bila pokazati gamerima da bežični miševi mogu biti jednako sposobni ili čak bolji od žičanih. kompanija je to pokazala dvama novim inovacijama.

Oglas

Obje inovacije rješavaju glavne prigovore koje su igrači imali na bežične miševe da nisu responzivni i da mogu ostati bez baterije u svakom trenu. Zato Lightspeed tehnologija nudi bežičnu transmisiju sa izrazito niskom latencijom. Dok je PowerPlay je način za punjenje miša koristeći posebnu podlogu i to dok igrate.

PowerPlay je intrigantan pristup jer su do sada bežični miševi imali kolijevku za punjenje ili priloženi kabel. Sa ovom vam idejom Logitech omogućuje da miš ostane napunjen dok ga koristite tokom dana. Sustav PowerPlay po cijeni od oko 100$ uključuje dvije podloge (tvrdu i meku) i ploču za punjenje koja se stavi ispod podloge. Za prijenos energije koristi elektromagnetsku rezonancu što će oduševiti fanove Nikole Tesle i bežičnog prijenosa struje.

su stručnjaci istaknuli kako su i prijašnje bežične verzije njihovih miševa imali niske latencije, A Lightspeed ide korak dalje da udovolji zahtjevnim igračima. Donose nova dva miša G703 i G903 koji podržavaju navedene tehnologije. Ovi će miševi, zajedno sa PowerPlayom i Lightspeedom biti dostupni u kolovozu.

Osobno, iako igram casual računalne igre nikad nisam zazirao od korištenja bežičnih miševa. Ozbiljniji pak igrači, pogotovo oni u  imaju svoja praznovjerja. Pitanje je samo hoće li ih Logitech ovako potaknuti da uđu u budućnost bez žica.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.